hujo dzabe meni sto je kul, pokusavam mozda da se nekom modu svidi
to je od svih tinejdžera uspela samo maloletna.
Mislim da prvo moraš da se izreklamiraš da bi modovi uopšte obratili pažnju na tvoje definicije.Ne možeš ko grom iz vedra neba odma u odabrane.
pa sam naslov teme je svestran pa dobro i dogurala ovoliko, i da hujo posto ova tema obuhvata sve vezano za tinejdzere a mi cesto menjamo temu razgovora
OK.E pa sad smo stali na tome da otpadnik misli da za 2 meseca mogu da ga izgotive modovi.Ja se baš i ne slažem sa tom teorijom,ali da čujemo ostala mišljenja.
Ja više volim zelene. Ali i žute su mi odlične.
Ja sad stvarno odoh, ubiće me drugarica.
Ako mi majke ne ukine internet, nešto je pominjala, doći ću noćas da nolajferišemo.
Ajte zdra'o!
Edit:
@Culle
Bila :D To su svejedno samo pramenovi :D Sad sam narandžasta :D
Edit 2: Hvala :D
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Poz i tebi :D
hujo dzabe meni sto je kul, pokusavam mozda da se nekom modu svidi, ali ni za jos jednu takvu nemam inspiracije
EDIT: pozdrav :)
to je od svih tinejdžera uspela samo maloletna.
Mislim da prvo moraš da se izreklamiraš da bi modovi uopšte obratili pažnju na tvoje definicije.Ne možeš ko grom iz vedra neba odma u odabrane.
nisam mislio odabrane, nego da svidi nekom modu tj. da da + to za odabrane kad sazrim kao autor, znaci 2 meseca :)
bio i ranije mozda jednom ili dvaput
Ćao svima, mrtav sam umoran. Sad ću da učim, pa ću da se naspavam k'o čovek.
Dobro.Dakle jasno ti je da ova tema ustvari nema temu,neg mi improvizujemo?
naravno:)
pa sam naslov teme je svestran pa dobro i dogurala ovoliko, i da hujo posto ova tema obuhvata sve vezano za tinejdzere a mi cesto menjamo temu razgovora
EDIT: Zdravo Culle :)
OK.E pa sad smo stali na tome da otpadnik misli da za 2 meseca mogu da ga izgotive modovi.Ja se baš i ne slažem sa tom teorijom,ali da čujemo ostala mišljenja.
Blago tebi kad možeš :D
naravno:)
Improvizuj s nama i daj neku temu.
Ja odoh na kafu, tek se sad sjetih da me drugarica čeka u 4. O.o
ne da me izgotive modovi nego da sazrim kao autor, to nije isto, ali da ne filozofiram
Sazrij kao džanja.
ŠKK je džanja?
Milice si mi to ti lupila po lus na prvih pešes defki?
Jesam :DDD
http://www.agroatlas.ru/content/cultural/Prunus_cerasifera_K/Prunus_cerasifera_K.jpg
Ovo je zrela džanja. Prvo su zelene i tada su kisele al' ih i takve jedu. I zašto niko ne zna šta je jebena džanja?
koliko ja znam to ljudi zovu zuti ringlovi ili zute sljivice pa ti vidi sad
Ođe ih svi zovu džanje.
ja sam jednom jeo zelenu,i prilicno je odvratna..
kad su zrele,okej su
Milice ti si 'ladno crvenokosa! Divno!
Ja više volim zelene. Ali i žute su mi odlične.
Ja sad stvarno odoh, ubiće me drugarica.
Ako mi majke ne ukine internet, nešto je pominjala, doći ću noćas da nolajferišemo.
Ajte zdra'o!
Edit:
@Culle
Bila :D To su svejedno samo pramenovi :D Sad sam narandžasta :D
Edit 2: Hvala :D