Tinejdžeri vukajlije

1. I uostalom Tulum je najstariji. On je u junu devdesprve rođen, Peki d Đem oktobru devedesprve, a ja u maju devdesdruge. Mada da, spadam u ove matorije tinejđere.

2. reme mi vec od jutros na ovoj temi a ti tek sad dosao, neka bolje sad nego nikad, a to malo popustila paznja njima, malo pice xD

3. reme menjaj nik, za ostale ne znam, ja te mesam sa remcom i to mnogo.

4. moram prvo da uplatim ktitora, ili da postanem mod :)

5. Ко ти је жена куме ?

6. опааааааааааааааааааа :)

убо си премију

7. reme ako ti kajzen ne sredi poslacu ti ja 200 dinara.

8. ma ne to. :) Nije u tome stvar bre. Nema veze sa menjanjem nika. Nego sa brisanjem prethodnih nikova. Pokušao sam da linkujem sopstveni profil kao nik, bilo mi dosadno.

9. Ma opet cu poslati, mnogo mrzim kad sam u nedoumici, a da l' sa tobom da l' sa remcom da l' sa rosonerijem (a mozda i tripujem) sam se nesto dopisovao za fudbal i Liverpul generalno, normalno ja ne mogu da razaznam ko je od vas trojice ko, Rossonerija i tebe zbog avatara (imaju zute boje oba) a Remca i tebe zbog nika. Zbrka totalna jos od kasi ti nesto pisao na temu za gitariste i wanna be gitariste, ode sve u majcinu.

10. Мени ктитор и не треба, да вам чика Јанко каже.

11. kp, planiram da otvorim fondaciju za pomoc clanovima koji bi da postanu ktitori a nemaju kinte, tako da bice. :)

12. lolololol ima potrošim 200 đunti na pljedžu. Fala brate. :)

13. Чика Јанко просипа мудрости.

14. A cika Janko cilja ka visem mestu, on bi da bude mod, aaa znam te pusko kad si pistolj bila. :)

15. jel vam baguje vuka?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.