Prijava

Тема за нас који једноставно не одустајемо.
Пишите о актуелном саставу, тренеру, игри, прошлим тренерима и управама, бившим играчима које највише памтите, очекивањима у овој сезони, итд.

Ја ћу да почнем констатацијом да ми је ова сезона много узбудљива, више него неке претходне. Борба за опстанак има неку посебну драж. :)

dakle, nlb liga je nikad lošija pa tako i zvezda sa jednom gostujućom pobjedom ide u gornji dio tabele... inače ameri odvaljuju, napokon... šteta što je otišao katanić, mnogo mi se sviđalo kako igra...

Спам побрисан. Држите се теме, знате да је Блек престао да трпи срања.

Слажем се, добри су Амери. Мајлс, оно брдо, има бољи шут за тројку од скоро сваког играча. Најјачи је. А судије нас јебу само тако. Играмо код куће, а добијамо третман супротан од домаћинског суђења, у пичку материну.

Јбг, пре него што кренем о овој сезони, да кажем нешто укратко за прошле...

Поред свих неуспеха, жао ми је што у последњих 5 година нисмо довели ниједног иоле квалитетног центра, а увек нам је фалио играч на позицији пет. Посебно зато што је Партизан увек имао јаке играче под кошем, Пековић, Перовић, Дробњак... а ми се јебали са Штимцем и сл. То је највећа грешка свих тренера и осталих који су задужени за те ствари. Да смо попунили ту рупу не бих толико жалио за све оне поразе. Такоће, сваки играч који је играо код нас је пропао или није показао оно што може, док је Дуле од балвана типа Вранеш правио добре играче. То је та разлика због које смо пушили... ал' касно.

Да не дужим, сад можемо са срећом да се сећамо тих времена јер смо отишли у курац... и ето нас ту. Курац је и што нисмо могли бар Бјелицу и Кешеља да сачувамо али шта је, ту је... и онај Тејлор, јеб'о га ја, чисто да га споменем. Кад га је ишло могао је сам на пет.

А ови што сад играју су лоши (нема се за боље) али су и млади. Искрено се надам да ће их неко задржати пар година и да ће да израсту у бар просечне играче. И натрпати тим са што више црнаца, сваки је бољи од ових наших. Јбг, тако је, како је... Мада, јама се већ прељива тако да је могуће да се тим сасече у корену и оде све у курац. Ко их јебе кад нису прихватили Чову кад је тражио да преузме клуб. Као неће, а после месец дан, открију да је клуб у говнима до гуше. Паметно, нема шта.

Ето, то за почетак....

Борба за опстанак има неку посебну драж. :)

Најбитније да нисмо у златној средини, овако се бар боримо за нешто па је занимљивије... ;)

То за центре се слажем. Скок нам је увек био слаба тачка. Ове сезоне је можда мало боље, али су нам зато шутери очајни. Од Недовића очекујем више, има дечко потенцијала, мора да се покаже. Дрча катастрофалан, бар ми је такав први утисак. Суботић... Мислим да тај човек тренира на терену испред зграде када није у Звезди. И онда добије позив сваке друге-треће године, кад се нема за профсионалног играча. Милошевић је стабилан, обавља пос'о, мада мислим да мора понекад да преузме одговорност на себе с обзиром на то да је најискуснији. Јанг - добар странац, свиђа ми се што игра рационално. Марш је одличан. Мајлс - не може да скочи, али зато погађа попут бека. Због њега нам је лош скок, ал' шта да се ради, не може човек да скочи. Николић - солидан центар. Радосављевић, Балабан - ништа од њи'. Не знам шта је са Бакићем, значио би нам у одбрани...

I ja podržavam ovakvo postupanja, to je trener, ima bre muda da im se tresu od njega al' ima d' izađu tamo i da se lome za klub.

Ћале ти у ђубртарима...
кева курва за сто динара...
обедујеш из контејнера...
Кад си био дете мало, комшија те силовао, јасно је ко дан да волиш партизан!!! :Р

Марко на 48 сати, спем обрисан.

Нћемо више да се зајебавамо, већ су улетали неки ликови к'о са спортала да су их бановали, који ће нам то курац... Мислим, имамо спортал за то. :)

Дај бре, Пеки, зајебавао се. Ај врати га.

Тј. одбануј га.

navijacki napush,nista vise od toga,vrnite smarka....

Пази, не треба нам тема са бесмисленим расправама и прозивкама, али јеботе сви знају да је Смарко зајебант. Комедијант. :Д

Ovaj Uroš Nikolić što igra centra je klinac iz Batočine. Svojevremeno, na pripremama u Vrnjačkoj Banji, povede trener njega sa nama, sa prvim timom. On bio mladji od najmladjih u timu jedno 5 godina.
E sad, njega je na tim pripremama toliko boleo kurac, da je bilo prosto nametljivo da ga u zajebanciji nazovemo Bogdan Diklić kolika je flegma. I ja ti tada kažem burazeru "Ako ovaj mali nekad postane košarkaš, ja ću da odsečem kurac!".
Kad ne lezi vraže, malac ode u Kragujevac, pa par godina u Hemofarmu, prošle godine bio MVP slovenačkog prvenstva i šampion sa Krkom, i evo ga ove sezone u Zvezdi.
Naravno, ona moja izjava se još uvek vodi kao jedno od retkih neispunjenih obećanja :)

Нек се понови ситуација са Просинечким и Ћирином изјавом. :)

http://www.youtube.com/watch?v=8WB_Vuj-rLU&feature=player_embedded
kako je ovo ludo,smejem se ko nenormalan!!
grobarski pozdrav za temu =]