КК Црвена звезда

1. A fejk je garant nemoguće da je tolko prso da se dopisuje sa rndom debilima

2. A fejk je garant nemoguće da je tolko prso da se dopisuje sa rndom debilima

Dušane pričamo o Tegeltiji, liku koji je prošle sezone kada je Dule imao onaj problem sa skidanjem sakoa, na utakmici Partizan - Radnički kada se Muta solidarisao sa Duletom i skinuo sako, istripovao da bi bilo do jaja da on kao ''objektivni'' novinar skine majicu i ostane go. Mene je blam pojeo, kao i kolege u redakciji. Mutin potez je bio šmekerski, a Tegi je samo retardiran i željan pažnje. Da ne dužim, ako je bio za to sposoban, onda nije nemoguće da je i za ovo.

3. Kako nam je Cidivita posula litar sperme usta, ali mi cemo im vratiti duplo veceras!!!

ZAGREB CILI, PUSI KURAC CRVENO BILI!

4. voleo bi da i večeras izgubimo
    scena: grobari otvaraju okice, i dalje na aparatima. treća tekma, na poluvremenu -14, čupaju one kurce za infuziju i dolaze na našu temu
    TEK ONDA NADNARAVNO KVALITETNO STEREO POLIVANJE OBA RVACKA KLUBA

5. Ako Radonja usere i ovo treba mu zabraniti pristup na 10km od svakog dogdjaja gde je Zvezda akter.

6. Rasni
    Ako Radonja usere i ovo treba mu zabraniti pristup na 10km od svakog dogdjaja gde je Zvezda akter.

Ko si ti i sta si uradio sa Rasnim?

7. класичан тупави навијачић, да смо победили синоћ нацртао би радоњу фломастером на челу

8. Dušane pričamo o Tegeltiji, liku koji je prošle sezone kada je Dule imao onaj problem sa skidanjem sakoa, na utakmici Partizan - Radnički kada se Muta solidarisao sa Duletom i skinuo sako, istripovao da bi bilo do jaja da on kao ''objektivni'' novinar skine majicu i ostane go. Mene je blam pojeo, kao i kolege u redakciji. Mutin potez je bio šmekerski, a Tegi je samo retardiran i željan pažnje. Da ne dužim, ako je bio za to sposoban, onda nije nemoguće da je i za ovo.

http://www.dodaj.rs/f/H/q5/3wBlnHaF/1/mediumtegeltija-go-do-po.jpg

9. tegeltija je jedna pička najobičnija, lik koji bi šutao čoveka koji leži, nek se goni u tri pičke materine

10. тегелтија још прича нормалније од овог лика који је хтео као да га нешто осрамоти. како се човек брани од тога да га овај оптужи да подржава човића. па, ето, "нико није крив док се не докаже супротно". уместо да напише "боли ме курац за човића, навијам за звезду и волим је", лик са 1985 у нику дозволи себи да га исполива један тегелтија тако што ће да га повеже са човићем и јебеним весићем. али, ваљда да је написао тако нешто за човића обрисали би му пост са неког навијачког форума на ком је хтео да се похвали овиме.

11. Tegi jer igras fantazi evrolig?..ne neigram...aaghajjsha..aajkhdjd..kajajakak..aaaaaakkkndjsn...dajte sledece pokrivanje.

12. LOL, saće Dulo za 1. maj da organizuje prikupljanje parica.

13. класичан тупави навијачић, да смо победили синоћ нацртао би радоњу фломастером на челу

Hah, tek sam sad video da si napisao ovo sranje jer inače preskačem tvoje postove. Pokušavaś da me uvrediš, a zaboravljaš da je za tebe Radonja bio božanstvo dok sam ga ja pljuvao još pre kraja Evrokupa.
    Sam si se po sebi ispišao.

14. Gde je euforija?
    ALO OSVAJAMO ABU VEČERAS!

15. 30 razlike za cedevitu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.