U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Koji preosećaj bi bio da daju preko 100
Volio bih samo da ne uđemo u neko mučenje lopte. Ovako, angažovano do kraja i dobijamo glatko. Odmah se vidjelo da tekma ide na dosta koševa, a tu ne mogu s nama. Drukčija od one juče, opušteniji u napadu, al se igra s više ideje. Bilo bi fino 100 i ćao.
Da, da 100 bi jebalo brt
како играју немогу да гледам нисам у могућности дајте неки резиме првог полувремена
Ubiše nas.
Sipamo im Dželin specijalitet u usta. Opusti se, lagano.
92 poena dajemo. sad aam video..evo gotova tekma.
Samo polako... Najvažnije je rešeno u polufinalu, bez nerviranja.
јел зајебо блажиџ нешто
LOOOOL NUBE. Ja sam već na dočeku. Peva BMK, Cirbes poji pivom žensku sa tetovaže na ruci. Moj paket je bolji.
debeli, bile su 2 situacije sa gordićem na koje bi ispizdio. klasičan seljober onaj što igra desnog beka za obudovac.
raketaaaaa
Dana danga dangdangdang
dinge dange dang
ABA LIGA OOOOOOO
šta dade mater mu jebem
vraća jovkara osam poena dobar je
Ovo za Dangubu pisem za NBA, sad dao trojku sa pola za Lejkerse. Imam taj paket.
Nemaju nikakve sanse! Polivaj sirotinju.
umro