КК Црвена звезда

1. Pročitah u dahu poslednjih 15+ stranica teme, pa reko' red je da i ja naškrabam šta.
    Čestitke momcima za titulu, a bogami svaka čast i vama što ste čitave sezone neumorno pratili sve ovo, nervirali se i radovali (baš kao i ja, samo što sam postao lazy pa snajperišem iz off-a). Al' čitao sam vas uoči i posle svake utakmice, mame mi moje! ZVEZDA OOOOO

2. ŠTA JE SAD PIČKE JEDNE SVI IZMILELI I NAVIJATE ZA ZVEZDU A KAD JE TEŠKO GDE STE BILI????

3. Jeb'o me otac i kud se javih... lol

4. Ahahahahhahaha tegeltija pita ovog debeljka "šta misliš da li će crvena zvezda telekom osvojiti svoju prvu titulu državnog prvaka" lolito

kakva pavijanština, kontam da će posle emisije otići kući i tiho jecati u jastuk

5. Rubberman

Jeb'o me otac i kud se javih... lol

Бохор - шали се

6. Jebemvam majku kud osvojiste ovo :0

7. Evo moram da priznam da i ja slavim bolji život od sutra!

8. IZIJEM SAM GOVNO RUBERMANE NA TEBE LIČNO MISLIO NISAM

9. De sam zapenio viš da slavim :)

10. Бохор - шали се

Ajde?!
    Znam Stec jbt, tejk it izi.

EDIT:
    Bohor brat

11. DUŽANE IZIJ 1001 GOMNO

12. Ахахаха! Неки лик питао Тегија кад ће почети продаја карата за Ципирипи Куп.
    ЈЕБИ ТЕГИЈА!

13. и испао во кад поновио 16 пута :/

14. Ej, a šta bi s onim njihovim "Cigani, vidimo se u aprilu/maju!"? Dođoše i pecaroš, i plej (doduše, pola pleja), oporavi se i kapiten... kad ono PRC! Zato Tegi sad reklamira ulje... valja podmazivat' bulju i SLEDEĆE SEZONE hahahahh jebiiiiiii

15. pa dobro, ovo je sad zdrav seks grobara, podrzavam.
    cestitke, mada sumnjao sam u radonju jako.
    Moka za trenera!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.