U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nije cvele toliko loš napadački koliko se plaši. Drhti mu ruka. Nema šut za 3 toliko dobar, ali sa polu distance nije loš. Jedino zbog visine mora malo da skine poteze Navara i možda bude nešto od njega.
МИ ИМАМО ДОГА, КОГА ВИ ИМАТЕ????
Nema bre tu leba kad se 3 puta sasere da je uopšte šutne, a sam k'o duh. Cela hala mu viče: Šut!
I naravno da će na kraju da promaši, pa jebote promašio bi svako pod takvim okolnostima...ali nije baš morao da šutne airball.
Јебем ли га. Па није нико овде толико осетљив да га погађају такве ствари. Што не би могао да напишеш било шта за Дулета?
ЕДИТ: На колико је потписао Браун?
Ima loš izbačaj. Koliko god ja smatrao da to nema veze sa kvalitetom, u ovom slučaju ima. Vuče je negde sa stomaka i nema niš od toga. Verujem da bi da je malo slobodniji, tj mudastiji, imao bolje učinke. I da se ne tripuje više samo na odbranu. To smo mi uveli poslenjih godina, "defanzivni igrač". Alo, nije to rukomet!
@YouCantHandleTheTruћ
Ooo, pa u vezi sa tim grešiš, na TU temu su mnogi preosetljivi...
I ono što si napisao da je dobro da on bude protivteža Čoviću, je još jedna stvar sa kojom se ne slažem. Prvo i osnovno trener treba da se bavi košarkom, a ako je već "neophodno" to prepucavanje, zarad nekakve nazovi ravnoteže, neka se time bavi pre njega i Todorić, i Šilobad, i Danilović...i bilo ko drugi. Jednostavno čovek voli/mora da bude mirođija u svakoj čorbi.
Možda, čuj možda, sigurno nisam kompetentan da pričam o njegovim trenerskim kvalitetima, ali kao ekonomista 100% mogu da kažem da se izlupetao onomad kada se žalio što Marfin banka osim glavnice kredita potražuje i kamatu od KK Partizan! Doduše ne moraš biti ekonomista da bi ti bilo jasno kakvu je glupost tom prilikom izrekao.
Primera za te njegove budalaštine u pokušaju da se prikaže kao intelektualac je i previše, na razne teme, većinom nekošarkaške.
Tema je KK Crvena Zvezda, srećom.
EDIT: Gusti, to izvlačenje "iz jaja" je posledica nedostatka snage u mladosti, a posle se teško izbacuju stare, loše navike. Praja je jedan od retkih koji nikada nije imao taj problem što se objašnjavalo time što je bio dosta mator kada je počeo da trenira basket.
Ja bih samo da pohvalim ovog čoveka, YouCantHandleTheTruћ.
Ti si čoveče pravo osveženje u najezdi Grobara pljuvača.
Retko racionalni i neostrašćeni postovi, svaka čast.
PS: Ovo važi i za vašu temu, ne samo za ovo ovde.
A Dože, valjda sad ima snage. I ja imam nizak izbačaj. Relativno. Negde sa čela, ali mi to nije smetalo da pogodim 90 i kusur slobodnjaka od 100. Sa 14 godina. Ne znam kako je bre takav kao da nije doručkovao. I zaista ne razumem kako neko može da baci er bol. Kad je SAM!! Ali dobro, biće bolje :)
Predražinjo insajder ;)
Svaka čast i tebi za juče, al' niko iz protivničkog tabora "nemađaše" muda da se opkladi ;-))))))))))
Nije da te se nisam setio na poluvremenu.
Za ovo
+10000000000
A iznervirali su me koliko se busaju... hteo sam sa bilo kim od njih da se kladim u ručak ili večeru u restoranu po njihovom izboru, ali izgleda da nismo imali 2 para muda za takvu opkladu :)
Jedna godina, mada sad kontamo da je samo do kraja regularnog dela ABA lige. Kol'ko se sećam, prošle godine je F4 Aba bio posle Superlige, ili sam ja nešto sanj'o.
Lako je sada kurčiti se kada smo za promenu mi jači. A debeli je kukao na budžet (u daljem tekstu - budža) i kada nije imao manji!
Sad mu je budža non-stop u ustima, i žali se na svoju malu budžu.
Nema veze, plasman u EL je glavni cilj ove sezone, a uskoro ćemo znati da l' ćemo je voditi kao uspešnu.
E dokle je došlo kad moram za Zadar da navijam...
Ne moraš da navijaš, samo pogledaj rez na kraju ;-)))))))))))
Kao da Zadrani imaju šanse, al' ajde, nadamo se da će "Igokeljani" da kiksnu možda protiv svoje beograCke filijale...("IgoDukljana"... lolololo).
Nisu ni oni toliko jaki otkad odoše iz Jazina. Mada, nije im loša ova nova hala. Bejah letos da je vidim. Biće valjda dobar rezultat u aleksandrovcu :) Za nas :)
Нисам ја рекао да је добро, рекао сам да ми то не смета. И да је добро за клуб да постоји неко, то не мора да буде он, али нажалост јесте. Да не давимо о њему и на овој теми.
Јебига, та препуцавања типа Туђмана, ФМП-а, ко прати који спорт и ко има празну трибину су опет у домену коректности. Просто не вређају никога. Што би се неко потресао око тога што је један клуб променио адресу или што је неки злочинац пре сто година био председник овога или онога или што . Мени нпр. смета кад неко ко седи поред мене вређа Ракочевића или Гуровића и ја никад нећу певати те песме. Штавише, волео бих да могу Ракочевића да поздравим аплаузом кад уђе, али, ето, то још дуго неће моћи. Чак и зашто би тебе лично погађало што неко прозива део навијача Звезде да нису пратили кошарку? Реално, тема је отворена пре ко зна колико година и нагурала за те године 40 страна, а ево је сад прешла 100 за неколико месеци. То је нормално, тако би било и са нашом темом у истим околностима, али што не би био повод за пецкање?
Ја сам пратио КК Звезду доста дуго и навијао увек за њих, чак и у АБА лиги. Зато сам и узео право да се зајебавам на тај рачун. И сад ћу да навијам да буду први. Нека оду у ЕЛ да гледамо и њих. Бар ми неће страдати ствари у кући кад они изгубе. :)
E a stavrno ne kapiram ljude koji se lože na te prozivke FMP, tuđman, Vučić i sl. Ono, da sam u osnovnoj pa ajde :)
Hehehehe pošteno, i iskreno.
Фала. Јебига, ја пратим кошарку далеко више од осталих спортова и мени је кошарка увек испред навијачких подела. Ценим да би и дог био објективнији, само кад бисмо ми имали другог тренера. :)
@YouCantHandleTheTruћ
Uh, a ja sam bio u zabludi da sam bio prilično objektivan na vašoj temi, dok mi nije zabranjen pristup...
I šta kada grobar kritikuje, ajde recimo čak i "pljuje" Vujoševića onda je to OK, a kada ga ja kao zvezdaš kritikujem (pričam samo o kritikama na temu košarke/struke) onda je to subjektivno!
Nisam li rekao 1000 puta da mu nikada nisam zaboravio Gan (a ni mnogi stariji Partizanovci), a ako ova generacija svakako nije talentovanija od one iz 1992. ta iz Gana svakako jeste bila sa najmanje 3 vrlo iskusna igrača pride. I dobro znaš za koga sam uvek navijao u EL bez obzira na činjenicu ko je trener i šta o njemu mislim.
Ej, i Skot ne ide u Tursku! Eh, da su pametni pa da odmore i Nelsona...