КК Црвена звезда

1. Ne znam kolika je izlazna klauzula Kalinića, a Fener hteo-ne hteo mora da pregovara sa Zvezdom jer je Kalinić pod ugovorom. Može Fener da dođe i kaže ''evo vam 400.000'' i da im iz Zvezde jednostavno odbiju ponudu i završe priču. Ništa im neće značiti bilo kakvi pregovori sa Kalinićem ako ih Zvezda odbije.

Ako nude više od izlazne klauzule klub se ništa ne pita, to bi kao sportski novinar morao da znaš.

2. Ako nude više od izlazne klauzule klub se ništa ne pita, to bi kao sportski novinar morao da znaš.

To je sve u redu Mlatoni, ali ja ne znam kolika je izlazna klauzula, a post koji si citirao je samo moja pretpostavka pošto je vučić peder pitao da li je tačno da ona iznosi 400.000.

3. Nebitno koliko je klauzula, ti si rekao da se i CZT pita nesto a poenta mog posta je da ako izlazna klauzula postoji i ako oni ponude dovoljno da se klauzula aktivira, klub se ne pita nista.

4. Da, moja greška.

5. I znači Paća se gasi?

6. која је фора с тим паћа? Тек од скора видех да се користи.

7. Pa Paća brt. PA ĆA'. Kontaš "Pa ćao" jer se gase pa im želimo ćao.

8. "JEBI GAZIMUDA USTA, SIŠI SEMENU TEČNOST VUČIĆUPEDERU,

Ne bih da ti rusim sneska al ako je prvi deo recenice napisan u imperativu, a u drugom se ne nazire promena, to prakticno znaci

JEBI GAZIMUDA U USTA I PROGUTAJ SPERMU OD VUCICA PEDERA

Navika je cudo

9. Gramatiku neki zovu slamkom spasa

10. Drugi pak beze od nje kao od kuge. El tako da se ne potepuje da gu jebem pseto?

11. Теби је боље да цустис и да се не огласавас по том питању.

Што би рекао Могша, пишеш много критика, за некога без дијакритика.

12. Jebiga Stecane, nikad nisam savladao te srpske znakove na tastaturi ako mi verujes. Pre je bio onaj programcic srpskey, sad ni njega nema, a mrsko mi da ucim sad.

13. looooool Gazi mi zamera što sam izostavio zarez. Ja mu zameram što smara našu temu.

Inače

Ode Vili? :/

I da...

https://youtu.be/e_tjNju7Ka4

Eo ko oće da gleda, Dulo korfleksaš pričo o batinanju sudija i deljenju sezonskih alkatrazima i još koječemu zanimljivom.

14. ali kad reče "šta je onda sveti sava pička" preplakao sam

15. Nego jeste videli da je i Macvan otisao u Armani kao i Djenka, al ce da se tovare na treninzima i po sobama, osecam da ce Macvan da legne na njega dok spava i da ga maltretira satima

16. au Gazi, sad ja htedoh to da napišem... biće jebade, Armani ispada odma u grupi jer njih dvojica neće da se dodaju lololo

17. Vec zamisljam scenu macvan nabavio onu ogromnu konjsku glavu a la sara dzesika parker, turio na sebe i budi majmunce tipa pola 4, istraumira ga a onda ga juri po hotelu i peva grobarske pesme

18. ili mu Đenka uvali onako crnačku karinu i viče vrati konju glavu mačvaneeee

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.