КК Црвена звезда

1. Marihuana nije droga, već lek.

2. http://www.mozzartsport.com/vesti/markus-vilijams-pao-na-doping-testu/110668

Ovo neće uticati na konačan rezultat finalne serije, Zvezdi neće biti oduzeta titula

lel

3. isplaćeni Raško, Simon i Tadija, sad mogu da se dovode novi ljudi...

4. Чек' да ја покажем Вућићупедеру како изгледају њихови постови из нашег угла....

Onaj ko im sere da su kupljene titule u poslednjih 10 godina, zapitaj se kako su stigli na FINAL FOUR, zapitaj se? Izgubili na produžetke, bukvalno imali finale pred sobom.

Паз' овако: Бартомеу воли да се клади, па намешта утакмице. Пошто је Игокеа Партизан увек била аутсајдер, самим тим је квота на њихове победе била велика, тј. њихове победе доносиле огромне паре. Бартомеу је делио је зараду са Даниловићем намештајући победе Партизана против најјачих екипа. Макаби је за испадање у четвртфиналу добио свој проценат (а и зна се да Јевреји нису имуни на паре), Даниловић и Вујошевић свој, а Ђордију је таман остајало колико треба. Нпр. Барселона је за пораз у Пиониру добила добре паре. Игокеа Партизан осим пласмана на Ф4 и свих тих купљених титула (Дробњак из аута, специфична грађа Милојевића, гепековање судија) нема ништа. Паре су отишле у туђе џепове, тако да Даниловић вози Бентли, а Вујошевић скупља слике.

(Зајеб'о сам и Јанпија, Вучићапедера и Газимуда заједно!)

5. VIŠE NIJE MALI FMP SAD JE NADUVANI FMP LOOOOOOOOL

6. što bi naš narod reko jebem ti majku u pičku

7. Sad mu neće isplatiti bonus lol

8. Mamu im jebem, nije im dosta sto ojadise budzet ove drzave nego i drogirani kao zivotinje igraju. Jebem mamu.

http://photo.abaliga.com/galeries/albums/oldserverpics/thumb_12026.jpg

Колико су глупе суспензије због вутре.

9. Химки довео Шведа.

10. Prvo, ako je vilijams igrao naduvan treba da ga kazne ko ga jebe zabranjeno je i cao. Drugo on svakako vise nije nas igrac tako da mi puca kurac dal ce biti kaznjen. E sad ono sto me zanima: zasto koji kurac marihuanu tretiraju kao doping kad ne da nije stimulans i ne povecava motoriku ili izdrzljivost nego jos izaziva i tromost jbt. Igrao sam basket naduvan i ajde mozda je subjektivno ali nisam mogao vola u dupe da ubodem.

11. Ево овде је то прилично лепо објашњено.
    http://www.tarzanija.com/podrska-bratu-radenu/

12. Slazem se delimicno sa tarzanima ovde i jebem majku markusu sto je duvao i dao samo 11p sta bi im uradio da nije bio naduvan

13. Sa nekim sam se raspravljao ovde jer je tvrdio da ce aranitovic u prvi tim. Sad je onaj esam reko momenat

14. Ja bi njih pustio da se drogiraju i dopinguju kao u NBA.

15. Upravo zato postoji citav niz zakona i regulativa u cilju sprecavanja osoba poput tebe da ikada u zivotu imaju bilo kakvu moc odlucivanja u vezi bilo cega.

16. Ti znas bolje od ljudi koji vode NBA ligu?

17. Ode Kalina u Fener.
    Nama milion.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.