расни као да се себи обраћа у овим постовима на врху странице
Таман сам хтео нешто слично да кажем. Јесте да је Вучко фасцинантно упоран у својој мисији, али Расни за оваква потпуно непотребна мајмунисања не да је заслужио бан, него би му и која шљага баш фино легла. Ко будали шамар хњо
Stevane, nemoj selektivno. Mali to radi od pamtiveka, nisam video da si se zalio.
Jedna je stvar ako imas dete na forumu i to glupo dete koje smatra vrhuncem humora da nekog uvredi i nahrani govnima, druga je stvar da se to tolerise. Uopste, uvrede su postale uobicajen nacin izrazavanja na ovom sajtu.
Bohor ima čitanje čim se otrijeznim.
Ćao vucicupederu!
jebem ti majku u pičku
Ajmo gif, ne mogu sa telefona.
Derpe ne zna gdje šta postuje, od puste uje, ahahahh
Obrisao. Derpe klasichni.
Pogresio si, trebalo je da stavis gif Zorice Brunclik. Cemu ti sluzi tolika lobanja
Таман сам хтео нешто слично да кажем. Јесте да је Вучко фасцинантно упоран у својој мисији, али Расни за оваква потпуно непотребна мајмунисања не да је заслужио бан, него би му и која шљага баш фино легла. Ко будали шамар хњо
Ne znaš pozadinu priče stevane.poyy
Ako ti je vučić draži od mene nastavi raspravu sa njim slobodno.
Stevane, nemoj selektivno. Mali to radi od pamtiveka, nisam video da si se zalio.
Jedna je stvar ako imas dete na forumu i to glupo dete koje smatra vrhuncem humora da nekog uvredi i nahrani govnima, druga je stvar da se to tolerise. Uopste, uvrede su postale uobicajen nacin izrazavanja na ovom sajtu.
Боли ме курац за позадину приче. Овде скоро свако има неколико људи са којима се напушава или прозива, али ти га претера, нема са ким ниси.
Вучко, каква селективност? Шта сам ја, по твом мишљењу, морао да урадим по питању Расног?
I ja sam svakih mesec dana u banu po 10 dana i to po 2 puta. Ovaj poslednji ban je skroz nepotreban bio i preglup stvarno.
Огадили сте ми једину тему због које улазим на сајт.
Глуперде.
Stevane, ne znam sta sam ja umislio da si moderator.
Rasni, nemoj da vredjas ljude. Nije lepo. Nemoj da pozivas na ubistva i pises najskaradnije fasisticke parole. Ne velicaj kriminalce.
I ja sam svakih mesec dana u banu po 10 dana i to po 2 puta. Ovaj poslednji ban je skroz nepotreban bio i preglup stvarno.
Можда би требало већ једном да научиш да се понашаш нормалније.
Stevane, ne znam sta sam ja umislio da si moderator.
Хаха, добар, добар.
Ako ti je Srebrenica fašistička parola onda se iza tvog profila krije ili Nataša Kandić ili Sonja Biserko. Trećeg nema.
DA ZNATE ČIJI JE VUČIĆ DUPLI NE BISTE GA PLJUVALI
VUČIĆ LEGENDA <3
Нож, жица, Сребреница је мото Клуба љубитеља хортикултуре из истоименог града.