A još sam pre 3 dana našao da batalim duvan, ovo me radonja iskušava sad.
radonjić je retardiran života mi šta njemu nije jasno pre 5 min je trebao da izbaci rebića
Mamu im jebem
I onda se pitaju što ih napadaju teroristi. Dosta antipatičan narod.
Coa pusi ga i ti pljujes simona ovuda simon dao pola jebenih poena koje smo.dali
Doduse igra odbranu 5-6 sekundi pa samo odjednom bude u fazonu jebes odbranu aj se sklonim ali opet seres
па кога да убаци?
п.с. бердих вратио брејк.
Miler stoji i boli ga kurac hahah
Gubimo u produžetku.
sad moramo jebati reala jbg
ево сад симон даје тројку да се нервирате још десет минута.
Ja simona pljujem zato što evo, sad kad je važno beži od lopte, a u odbrani luta kao što si i ti primetio, iako ima želju da je igra - gubi se mnogo.
Rekao sam, govno od igrača za mene pa neka nas odvede na f4, a isto tako sam rekao da mu skidam kapu kad gađa 5/7, 5/8 i sl.
радоња нема више тајмаута? мајстор је да дође у ту ситуацију.
Drago mi je što je Zvezda dobila prvo poluvreme - daš nadu protivniku, a onda...
BILO KOGA LOL drugog crnca
simon 2 puta bacao cigle da bi izvukao 3 slobodna :DDDD
Rado ja kretenčina. Kišni čovek.
Kako li je Rebić završio u evoligaškoj profesionalnoj košarci, meni nije jasno...
Ćoki Pudla prodo tekmu na poluvremenu za dobre pare. Sledeće sezone dovodimo DeAndrea i pravog Tompsona.
Sace poskupljenje struje, bice za nekog krstenog beka
Jbg ne moze sa jednim plejmejkerom
последњи кош из игре цирбес у 27. минуту?
па јебига, почели су сезону са три плеја. вероватно немају резервну варијанту да неко одигра на кецу од бекова.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
A još sam pre 3 dana našao da batalim duvan, ovo me radonja iskušava sad.
radonjić je retardiran života mi
šta njemu nije jasno pre 5 min je trebao da izbaci rebića
Mamu im jebem
I onda se pitaju što ih napadaju teroristi.
Dosta antipatičan narod.
Coa pusi ga i ti pljujes simona ovuda simon dao pola jebenih poena koje smo.dali
Doduse igra odbranu 5-6 sekundi pa samo odjednom bude u fazonu jebes odbranu aj se sklonim ali opet seres
па кога да убаци?
п.с. бердих вратио брејк.
Miler stoji i boli ga kurac hahah
Gubimo u produžetku.
sad moramo jebati reala jbg
ево сад симон даје тројку да се нервирате још десет минута.
Ja simona pljujem zato što evo, sad kad je važno beži od lopte, a u odbrani luta kao što si i ti primetio, iako ima želju da je igra - gubi se mnogo.
Rekao sam, govno od igrača za mene pa neka nas odvede na f4, a isto tako sam rekao da mu skidam kapu kad gađa 5/7, 5/8 i sl.
радоња нема више тајмаута? мајстор је да дође у ту ситуацију.
Drago mi je što je Zvezda dobila prvo poluvreme - daš nadu protivniku, a onda...
BILO KOGA LOL drugog crnca
simon 2 puta bacao cigle da bi izvukao 3 slobodna :DDDD
Rado ja kretenčina.
Kišni čovek.
Kako li je Rebić završio u evoligaškoj profesionalnoj košarci, meni nije jasno...
Ćoki Pudla prodo tekmu na poluvremenu za dobre pare. Sledeće sezone dovodimo DeAndrea i pravog Tompsona.
Sace poskupljenje struje, bice za nekog krstenog beka
Jbg ne moze sa jednim plejmejkerom
последњи кош из игре цирбес у 27. минуту?
па јебига, почели су сезону са три плеја. вероватно немају резервну варијанту да неко одигра на кецу од бекова.