КК Црвена звезда

1. http://0.media.collegehumor.cvcdn.com/37/88/8e3a0f22ba3ab4f5465cc4a90ba0077d.jpg

AAA ESAM REKO DA DOBIJAMO JA SAM VECITI OPTIMISTA I KORNJACOLJUBAC JE POMOGO I HVALA MU KO LEBA

2. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

3. KVINSI ĆE BITI NA PRVA DVA MESTA U TOP10 POTEZA.

4. Igrao na zvezdu i prosao mi tiket ahahhahaha
    nikad teze nisam gledao utakmicu

5. Kvinsi im svrsio sve u oci eno jos trepcu i brisu se vlaznim maramicama

6. ПИШАЈ! И Јовке брате кад су га окружила четворица.

ЛОМИ ОБРУЧЕ ИМА ЋОКИ ПАРА!

7. KVINSI KVINSI KVINSI !!!

8. Idemo u F4 ako se bude igralo i Pioniru.

9. RAJAN PERKOVIC TOMPSON PONOVO JEBO DUPEM OKO KURCA

10. начи квинси дечко је најјачи играч у историји кошарке

11. brate otresli smo ih

12. Kvinsi im svrsio sve u oci eno jos trepcu i brisu se vlaznim maramicama

Свршио - диоптрију им променио.

13. Ej, na to obratiti posebnu pažnju. I protiv reala i večeras je tompson bio go kurac, nego smo pobedili pa se nisu tražili krivci.

14. Malo više je simon jeb'o u par navrata, ono treba iseći i praviti kompilaciju. Ali neka on večito igra ovako ako zvezda dobija, zabole me.

DAJTE FENER DA SE IGRAMO!

15. P.S. A to može da nam se osveti na f4 evrolige.

16. HAhaha jebeni Radonja i njegove taktičke zamisli. Stavi Simona kosovara da čuva jednog od najbržih plejeva u evroligi. I što je najjače Simara uopšte nije loše odradio posao lol

17. DA NE ZABORAVIMO BLOKADU REBE BEBE! REBRON NAŠ!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.