КК Црвена звезда

1. Branko Lazic index 16, covek prodao
    4 lopte, Savanovic 19 poena i index
    -21.

Mislim da ti to nije indeks nego učinak ekipe dok je igrač na terenu, nemoguće da je Savanović imao -21, Savan ti je najviše igrao u prvoj i zadnjoj četvrtini kad smo ih otkinuli tako da mislim da je to u pitanju. Ja čitao pre neki dan da ovi hoće da šutnu Tompsona a da dovedu Kinsija mačku, ali mislim da je bio u pitanju neki drljavi sajt tipa moja zvezda il' tako nešto...

2. Sa Tompsonom -16 bog te

3. Ne serite. Ubacivao je Tompsona u drugoj i trećoj četvrtini kada niko od igrača nije mogao da se sastavi. Odličnu odbranu je igrao Tompson i dao je dva jako bitna koša u tim trenucima, ne govori taj +/- sve.

Tompson je sasvim fimo odigrao ovo. Nadam se da će protiv Budućnosti konačno doći na svoje, jako je zahvalan igrač i treba ga sačuvati. Kapiram da će sipati kao u nerotkinju kad ga krene šut. Vidi se da ga psihički jebe što ga ne ide, slično kao sa Đenkom prošle sezone.

4. Pritisak koji vrši na njihove napadače i koliko je zapravo jedini igrao nešto u tim trenucima se ne vidi na statistici. Jbg. Ok je kenjati po liku, ali kada postoje razlozi za to.

5. Фора, док је Перковић био у игри, Бранчило је два паса уделио на пола терена Бајерновим играчима у руке и Милер се макар два пута залетео као сивоња на пола Бајерна и изгубио лопту и овима направио контру. Плус што су се наши примили на шут за три па се испуцавали као идиоти. Да није било пре свега Гудуре, па онда и Томпсона у појединим моментима, питање шта би било.

6. Ja čitao pre neki dan da ovi hoće da šutnu Tompsona a da dovedu Kinsija mačku,

ovo sam i ja juce cuo od nekih koji su svakodnevno oko kluba

7. Da mi je da i tompson da neki koš pa da reme dođe ovde i kaže ESAM REKO PIČKE

8. Pročitah da Dženkins dolazi u Budućnost i zamanta mi se. Kad ono neki tamo lijevi, ne naš Đenka. Kako bi bilo lijepo vratiti ga umjesto Tompsona, eh...

9. I šta koji kurac više branite Tompsona, on je crnjac, ima da ne staje na zemlju i daje minimum 15+ poena.

10. I šta koji kurac više branite Tompsona, on je crnjac, ima da ne staje na zemlju i daje minimum 15+ poena.

Nije on toliko crn brt. Za takvu statistiku ti treba nešto ovako:
    https://shakaama.files.wordpress.com/2012/08/black-man-plaid.jpg

11. Jebiga, u pravu si, onda je ganci, naš. Neka ostane.

12. I Cirbes. A Savan žali što ne igra za nas.

13. Дајте људи снимак утакмице ако има гдје.

14. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=20&nav_id=1076800
    Za svaku pobedu u top16 dobija se 35k evra. Ako budemo imali deset pobeda u top16, eto para za mesec dana Milerovog ugovora. (ili 7 dana Vilijamsa)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.