КК Црвена звезда

1. I ovo znači da samo Zvezda i Partizan mogu igrati Evropsku ligu?

2. Jok to jedu gomna. U najgorem slučaju Radnički bi (ako prođe u finale, a nadam se da neće igrao u Bg - u, ne verujem da bi rekao da neće da igra EL. Isto tako i IgokeJa, ako prođe u finale.

3. Pravila kažu da ekipa sve utakmice mora da igra u istoj dvorani, što znači da bi i utakmice ABA lige morali da igraju u Bgu. Radnički, inače, ispunjava sve uslove, ali im fali fazon 10ak kilometara do aerodroma.

JEBAĆEMO ĐAVOLOOOOOOO

4. Ko ima digitalnu na sbb-u ima rtrs na 223

5. Има ли на Арени?

6. шта, ћопавац са коцкастом главуџом опет не да пренос? е јебемлимужито.

7. Ма јок, битно је да тениса увек има.

8. Ако Звезда буде изгубила то ћу врло тешко поднети, баш сам се наложио ове сезоне и ЈЕБАЋУ ИМ МАМУ МАМИНУ АКО МЕ ЗАЈЕБУ, СИСЕ ЈЕДНЕ ПРЕПЛАЋЕНЕ. ИМА ДА ПОБЕДИТЕ БРЕ!!!

9. богами, ако се терико вајт распуца (не знам да л' им игра ћапин уопште, је л' се опоравио од оне повреде?), а овамо код нас не крене како треба ракочевићу, онда ће бити поприлично јебено.

10. Ма да, ако оно говно не прокења немамо чему да се надамо. Само не дај Боже да треба он да одлучи шутем.

11. Мене највише страх од оног Ћапина, човек је машина кад уђе у ритам.

12. зато и кажем, убиће нас са тројкама, нарочито што ови наши јако слабо бране те шутеве за три. ал' не знам уопште да л' игра и је ли се опоравио. ако јесте, биће весело.
    шта је с оним нашим самарџиским, он не улази уопште, јок?

13. Не треба ни да улази.

14. Не треба ни да улази.

+1
    Ne znam što ne bi igrao Ćapin, al koliko ja znam, on protiv nas sve nešto prdne, ništa posebno. Ali p! p! p! da ne ureknem. Valjda će ovima doći iz dupeta u glavu, da pobede Mutave.

15. ако раднички добије нас, а игокеа партизан, онда је партизан подувао курац и ми идемо у квалификације, је л' да?
    е, а које су шансе да додик пусти партизан, м? прича ли се шта, 'оће ли они да праве ту халу да ваља ил' јок?

16. Dajte neki kvalitetan strim. Jebem majku i Tijaniću i celoj redakciji RTRS što skremblovali kanal, jebala ih pretplata da ih jebe pretplata.

17. Треба да игра Смарарџински и Браун, да их натрпамо из рекета, ако је икако могуће, јер су ту баш танки. ЗВЕ-ЗДА ОООООООООООООООООО!

Šomi, probaj ovde: http://www.firstrow1.eu/watch/183015/1/watch-crvena-zvezda-vs-kk-radnicki-kragujevac.html Ne garantujem, ali ovde uglavnom šljaka.

18. utakmica.rs
    Tamo imaju domaći kanali, a streamova ima vazdan.
    Stevo, u pravu si, oni nemaju centra. Ali verujem da će izneti Katić 30 minuta, a za ostalih 10 (kad bude igrao Braun ili Samar), da igramo sa distance, da ne spuštamo loptu na centra.