КК Црвена звезда

1. Теде Штиме да погине малопре при доскоку са куцања. Замислите тај шоу да је полупо фацу. Или погино.

2. ili pogino lololo

3. па мамицу му јебем циганску, пацовчина мала, 8 секунди до краја, +20, и он се залеће да да кош. весели имам утисак цело друго полувреме одиграо, сем последња 3 минута...

ако, очекиван пораз, сад да изгубимо од панатинаикоса и уникахе па да почну мало да играју.

4. Jebeni turci majku im jebem

5. Nadao sma se pobedi, ali malo veće šanse su oni imali.

6. Zbog Jagode se zvizdi EL koliko ja znam

7. stimac lazić standardno loši
    simonovic i cirbes neocekivano ocajani
    kinzi kolko vidim kurčina isto

sve u svemu nisam očekivao pobedu ali daleko od toga da sam očekivao ovakvu igru

8. Ja koji osedim gledajući tekmu, a već imam sede koso, ovaj put sam prekinuo da gledam krajem druge četvrtine.

Jednostavno nisam osetio energiju niti od igrača a ni od navijača.

9. Sve sami poznavaoci košarke, nabijem vas na kurac. Cirbes neočekivano očajan, a igrao protiv Judoa i ovog napaljenog majmuna. Lol

Svako ko napiše da je Kinsi kurčina se baš dosta razume u košarku. Tačno ste onaj sloj ljudi koji smrdi na B tribini i peva pesme o Mojkovačkoj bici jebenoj.

10. Cirbes neočekivano očajan, a igrao protiv Judoa i ovog napaljenog majmuna. Lol

Pa?
    Igrao je protiv drugih velikih ekipa pa je bio odličan.
    Šta pametuješ koji kurac loše je odigrao lik i to je to.
    Većina tima je odigrala loše.

11. Malinar kenja to vidim i ja koji se ne razume u košarku

12. Lepi, najgore utakmice koje je odigrao u Evroligi je odigrao protiv Fenerbahčea, jer su Judo i Veseli mnogo dominantniji od njega, ne kapiram šta je tu neočekivano.

13. Al nas natrpaše još stenjemo. Haha, nije da nisam očekivao jbg. :(

14. A što se Kinsija tiče sečem kurac ako ste gledali više od dve utakmice u kojima je on igrao (ovu večeras i onu protiv Cedevite). Inače, baš sad gledam, za ovih 20 minuta je podelio više asistencija nego u Nižnjem za celu sezonu lolo

Inače, očekujem poraz i sledeće nedelje protiv PAO-a, a onda 4 pobede KO MOT NO.

15. нисам гледао од половине треће, јел кинзи и даље покушавао да добаци из скока са задршком и шта му значи оно

нека одговоре само они који се баш доста разумеју у кошарку

16. Reba da čuva Datomea to mi je baš zanimljivo bilo, a Danguba Diksona. Jest da je tad već bilo uveliko gotovo, al je bilo simpa.

Ludi Čeh 10 ofanzivnih skokova jebo mu ja mater ludu.

17. Još to radi Marko. XD

18. Sever celi sada se Veseli hehe

19. Kakav skeč mladog Mlatonija hehe

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.