КК Црвена звезда

  1. Možda smo FMP, ali igramo LE.

  2. Здраво, Вучко, да ли због опстанка у АБА Лиги срећан ти си?
    Да и следеће године поновите овај историјски успех.

  3. Evo zaboli me patka za PartiSNSzan, dodjoh malo da se iserem po izdajnicima. Prodali klub, podrzavaju izdaju Kosova.

  4. E Vučić osvaja 60% i osvajamo još 4 titule ahhahaahah

  5. Prodali klub, podrzavaju izdaju Kosova.

    http://i.imgur.com/gbulxE9.jpg

  6. Милер је у курцу, било би баш добро да изађе из курца.

  7. Ovaj vučić je preloš trol postao.

  8. Kinzi nije loš bio.

  9. Svaka im cast na pobedi, nema sta,ja odgledah samo poslednju cetvrtinu, normalnu akciju nismo imali, sve puni na Cirbesa...Nije sramota izgubiti, jeste da smo ukenjali sami sebe sto cemo se krljati sad sa Cedevitom u Zagrebu, ali dobro, odracemo ih prvo u EL da se uplase...Dzikic je do jaja trener, i imaju tim realno za 4.-5. mesto u ABA ligi, sada kada su se svi oporavili i kada su doveli sva pojacanja, tako da ono, jebi ga, izgubili smo od Igokee, mozemo i od grobara jednu, nista strasno.

    Ono na kraju, Cvetkovic sto je uradio, nije radio niko nikada, i treba ga pljunuti u facu mamu mu jebem malu. Ne znam kako ga nije sramota, ali nema veze, zalepio ga je posteno ovaj, cisto da mu nagovesti da ce ga jebati kad bude trebalo. Bukvalno sam gledao na tekmu kao da je protiv Tajfuna, dok mi peder nije digao pritisak sekund pred kraj.

    Mora sad da se spremimo za Kuban, Simon namerno nije sutirao trojke kako zna sinoc, da moze da puni bracu Ruse.

  10. A što bi se ljutili na cvetkovića kad on praktično veze sa zvezdom nema, prvi put je počeo po malo da ulazi s klupe u FMP-u, koliko se sećam, 2012. godine xD

    Pa i bobi dikson je onomad jurišao na koš u poslednjim sekundama, na +20, profesionalac je to!

  11. Srećom nisam gledao utakmicu, nisam bio ćiku, tj. samo prvo sam gledao, nit nam je trebalo, nit smo se cimali, bar po meni. S cedevitom možda i bolje da igramo jednu više tamo, nije to neki problem. Pa imali smo F4 u areni pa smo igrali ko juće.

    A kažem vam da je Danguba burazer, ono je bio klasičan "not in maj haus", samo ne znam jel mu pokazao prstom. lol

    http://i.imgur.com/f33PJJ9.gif
    Još i Džamar traži loptu.
    Mada moguće da smo ih pustili, i da izbore opstanak ove, ne bi se ni kval. kroz domaćicu, morali smo bratski da priteknemo u pomoć.

  12. Jedino ako su namerno mašili trojke uz očajnu selekciju šuta.

    Mene je samo iznervirao Rebić volina, ne ume da prenese loptu, zabija se čovek direkt u protivničkog igrača, paničar maleni..

  13. Hahah, nisam ni primetio do sad da je napravio 6 ili 7 koraka i sudije ništa. ZNAO SAM DA VAS GURAJU, KK DRŽAVNI PROJEKAT.

    Edit: A Micić je ok? Pa pre bih forsirao onakvog rebića nego micića ovakvog, u očajnoj je formi izgleda. Imao onu jednu ukradenu za polaganje, i jednom iskoristio livadu koju mu je cirbes napravio. I čini mi se bar 4 izgubljene, od toga dve na prenosu lopte. I to je. Za sad - promašaj.

    Edit2: Preterujem, dobar je micić kao bekap plej, pod uslovom da ostane u sledećoj sezoni, da imamo već uigranog pleja.

  14. Baš zato me iznervira jer ne koristi priliku, Rebić je talenat kome samo fale muda i samopouzdanje, a to čekamo koliko već..Gudura je njegovo godište pa plodi. Micić je em ružan em beznadežan slučaj, neki đetić pere pare preko njega, treba ga maljem u glavu

  15. Trebali su tuču da naprave na kraju.

  16. Da nije bilo ove rampe na kraju bio bih nervozan do jaja. Ovako mi bilo krivo sto gubimo ali ono nije da sam pizdeo...situacija se okrenula nekad su oni igrali evrolige i uzimali titule a mi se radovali kad ih ponekad pobijedimo.

  17. I opet koji vam je kurac za to domacinstvo? Mi nemamo orgabizovano navijanje u aba a cedevita ove sezone bolje igra u gostima znaci fakticki nam je isti kurac dal igramo tamo ili ovamo. Buducnost ok, proziv njih bi znacio domaci teren ali to je jebena buducnost i subotic/tadija/mrtvi sehovic

  18. Čitav region bruji o tome kako smo ih pustili. Svi su saznali da je palo pomirenje.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.