КК Црвена звезда

1. пљуваћу га и кад да са коша на кош за титулу евролиге

2. Добро, једна, две тројке мање више џд

3. Косоварчина је највећа болештија, превише сам га мрзео из првог мандата баш је последње текем онако усрао и укаљао све. Пиздео сам кад је дошо али кад чујем коментаторе "СИИИИИИМОНОВИЋ" узбудим се јако
    Лик оперисан од кошарке али га боли кита шутира тројке и то је то једном ће да има 4/7 у пребитној текми па ће наредних 7 мечева да 4 тројке из 44 покушаја.
    Нек је он мени жив и здрав али мали Гудирић каква је то перверзија јеееееботе
    Ми без Кинсија и Цирбеса окренули ово и после нек ми неко каже да је Радоња крш тренер није му први пут да изведе важне играче на хлађење сетите се Јовића у првом делу кад је добио неку бзвз техничку па је играо Ребић јебени и то је објађњавао Бајерну и Реалу а сад је то био Штимац

4. kako se blaženo osećam sada za razliku od poluvremena kada sam bio jako ljut

5. Simon dobar čovek.

6. alo cedevita skidaj gaće

7. Ako ikad budem imao sina zvaće se Simon pozz

8. Hvala majci Sunčici što ga rodila!

9. Jebote pa ja sam na ovo skroz zaboravio, on ih je karao u bg-u više nego tamo

https://www.youtube.com/watch?v=orK67XlJnzw

10. Simon bog košarke to više nije podložno diskusiji.

11. Nista, aj sad da pljujemo cirbesa red je da on popisa cedevitu makar u jednoj

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.