КК Црвена звезда

1. ŠVABO OSVAJA EP

2. igrali ste tu Evroligu 200 godina i niste dobili ni licencu ni nista

Realan osnov je lova koju imamo a vi (valjda) ne, sistem su mladje kategorije, fmp, koledz itd vama su mladje kategorije kurcinela, tradicija hmmm, skauting miler>dzons, uticaj? hahahaha covic institucija za vasu instituciju. Ostala dva su u planu covic buduci direktor nba

Scouseru, pogledaj sta je ps napisao, licenca kosta jebiga, ne zavisi od rezultata. A sto je jos bitnije zbog neke politicke ravnoteze Partizan nije smeo dobiti licencu i da je mogao, kao ni sada Covic iako su realno cigani mogli dobiti na 3 godine... To znam pouzdano, ne sme jedan da se previse odvoji.

@ps, lova je vazna naravno, ali ne presudna u ovom slucaju. Presudna je EL koju igrate. Tamo hoce svi menadzeri i igraci. Sto se tice mladjih kategorija, videces koliko prvotimaca (kvalitetnih) ce FMP dati u narednih par godina. Kapiram izmedju 0 i 1. Juniorske skole daju rezultate kada prvi tim nema rezultatski imperativ, sada Zvezda jednostavno nema prostora ni vremena da istrpi mlade igrace. Sto se uicaja tice, mislim na Divca, Danilovica, Bodirogu, Djordjevica, Obradovica... Jedini cigan je Radovic, a on vas mrzi vise od svih grobara zajedno.

Skauting... daj nemoj me zajebavati. Evo pazi ovo:

Tri crnje u Partizanu (7+10+15 hiljada dolara mesecno). Kinsi - 45.000 dolara mesecno. Kakav kurac skauting kad imas lovu.

Na kraju krajeva, i jesmo se popeli na kurac svima zivima za 13 godina... potpuno normalno sta se dogodilo.

3. @ps, lova je vazna naravno, ali ne presudna u ovom slucaju. Presudna je EL koju igrate. Tamo hoce svi menadzeri i igraci.

U jbt ja ziveo u zabludi...mislio sam da dobro mladi igraci hoce u velike klubove gde mogu da napreduju sa najboljim strucnjacima univerzuma. Ako slucajno nisi skapirao mislio sam na vase proseravanje da dobri igraci dolaze u partizan da bi radili sa dulom a ne zato sto ste imali lovudzu.

4. Ma da crnci igraju za 700 dinara po meču i još dobiju po 30 dinara za svaki poen.

5. Sto se tice mladjih kategorija, videces koliko prvotimaca (kvalitetnih) ce FMP dati u narednih par godina. Kapiram izmedju 0 i 1. Juniorske skole daju rezultate kada prvi tim nema rezultatski imperativ, sada Zvezda jednostavno nema prostora ni vremena da istrpi mlade igrace.

Pa videcemo. Guduric je vec u prvom timu, tu je Borisa. Sledece sezone vrv Davidovac ili Apic...uostalom kapiram da tim koji gadja top8 el jednostavno ne moze da priusti vise od 2 neafirmisana igraca godisnje.

6. Skauting... daj nemoj me zajebavati. Evo pazi ovo:

Tri crnje u Partizanu (7+10+15 hiljada dolara mesecno). Kinsi - 45.000 dolara mesecno. Kakav kurac skauting kad imas lovu.

Cekaj, slab sam ja sa matematikom jbg krezuba srbija 4 razredna osnovne...koliko je to stotina miliona maraka godisnje za kinzija? Ja dok ne vidim sve ove ugovore ne verujem nista ali ajde da ne prenagljujem sa diskreditacijom tebe mozda si djilas jbg

7. Daj jebote, nije moguće da se prepucavate i dalje oko istih pitanja.
    Dokazano - avangarde, treš romantizmi, plata kikiriki, ljubav prema klubu - NE PO-STO-JI.
    Kad su imali keš od države, tad su i osvajali, sad je obrnuto i kraj priče.

8. Tri crnje u Partizanu (7+10+15 hiljada dolara mesecno). Kinsi - 45.000 dolara mesecno. Kakav kurac skauting kad imas lovu.

odakle je izvađen ovaj podatak?
    ja znam da je cifra 15 hiljada manja

a želim i da znam odakle ti brojke za crnje u partizanu?

9. Znam da je dokazano brt ovo je samo natrljavanje na nos

Meni je totalno jasno da mi sada imamo para i zato jebemo karamo grobarima kite u usta stavljamo ne pada mi napamet da tvrdim da imamo svetske strucnjake i da je miler dosao da bi radio sa radonjicem jer nije hteo za duplo vecu platu u armani kod repese

10. Grobarski treš romantizam je najveće zlo ikada.

To kao fazoni pank, književnost itd. A to je rulja koja oće da pali baklje, da se tuče sa policijom, pokazuje kitu pred punim tribinama i krade sportsku opremu igračima protivničke ekipe.

11. A cigani su sa oksforda...rasnine ne razumes se ni u ovo kao sto se ni u sta ne razumes jer si priglupo malo dete sa pala i ajde odjebi vise od guranja nosa u sve zivo stvarno preterano smaras i covek koliko god da pokusava da te ne vidi iskaces sa svih strana ko kondilomi. Glup si ko kurac jbg i sto se vise eksponiras to se bolje vidi, cutanje je zlato zapamti

12. Podatak za Kinzija ne mogu da garantujem, ali sam cuo od relativno pouzdanog izvora. E sad, moguce da to ukljucuje kojekakve bonuse i da nije osnovni ugovor.

Za crnje iz Partizana milion posto tacno. I to najvise dobija ovaj poslednji centar sto je dosao.

13. Ajde krezubi probavcu lubenica iz Becmena odjebi vise. Jesam tebi ista rekao?
    U sta se ti razumes? Ne mozes 3 recenice normalne da sastavis. Zato mi se napuši kurca majmune.

14. Da se razumemo, 15k mesecno uopste nije mala cifra, a pogotovo za Partizan. Ne vredi on tih para.

15. Rasnee zaboravio si da napišeš hahahahahahahah kao da je smiješno

16. A cigani su sa oksforda...

I mi smo skoro isti, a jel ti vidiš negde da se mi eksponiramo kao elita? Mi puštamo Cecu na utakmici, imamo gusle na poluvremenu i ubacujemo papke na teren, ali to smo mi, ne lozimo se na neke pankere i ne pravimo njihove murale po Beogradu.

17. Rasni dozvoli razlicitost. Zasto je nemoguce da Srbin voli The Jam?

18. bombas
    Da se razumemo, 15k mesecno uopste nije mala cifra, a pogotovo za Partizan.

A tako niste pričali dok ste imali koga god ste poželeli.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.