КК Црвена звезда

1. Nista gore od cigansture koja se naprasno razume u basket.

2. Poz gospodine slepi koliko ste zadovoljni cinjenicom da je gospodin guduric rasplakao negospodu grobare

3. Zes,in medias res.
    Nista gore od cigansture koja se naprasno razume u basket.

Jel boli guza?
    Od 17 sa poluvremena do 1 na kraju ahahahahahha

4. јебем ти фамилију расни оптимистичну

5. Marko nije samo rasnin sto je najgore ima nas jos

Al ja se ne racunam realno ja se uvek nadam haha

6. Hahahahahahahaha marko jebem ti sve

7. Ahahahhahahahahahahaha debeli majmune sad bi te poljubio u stomačinu za ovo ahahahahahha

8. ДАЈТЕ ГИФ СОВОМ ТРОЈКОМ

9. Koliko bi koštalo da istetoviram Gudurića?

10. Веома сам задовољан што је Гудурић Марко натерао јужњаке да се размазане маскаре враћају кућама, ал још ми је више драго што могу да се похвалим чињеницом да сам био један од ретких који су велики поштоваоци његовог лика и дела још од његових најранијих дана у нашем вољеном клубу када је био и те како оспораван.

11. Маркo
    јебем ти фамилију расни оптимистичну

Ahhahahahaha sad dobro poznati citat: ŠTA SAM REKO?

12. E šta je bilo na kraju? Nisam gledao utakmicu xd

13. Brate,ne,ne boli me dupe,sramota bi me bilo svega mi,trojke od table postaju zastitni znak,dobro se secam Simonove i sad ovaj mali,bukvalno igraci koji se vuku i nesposobni su jebeno za ikakvu kvalitetnu kosarku,sudjenje ko i uvek kurcina obicna,da l su nesposobni pa se uvek na nama zalomi ne znam ali uglavnom kurcina je,a lepo sam ti rekao,oci bih ti vadio da si pored mene jer si napaljeno govno bosansko.

14. Zes,in medias res.
    Brate,ne,ne boli me dupe,sramota bi me bilo svega mi,trojke od table postaju zastitni znak,dobro se secam Simonove i sad ovaj mali,bukvalno igraci koji se vuku i nesposobni su jebeno za ikakvu kvalitetnu kosarku,sudjenje ko i uvek kurcina obicna,da l su nesposobni pa se uvek na nama zalomi ne znam ali uglavnom kurcina je,a lepo sam ti rekao,oci bih ti vadio da si pored mene jer si napaljeno govno bosansko.

http://everything4baby.com/wp-content/uploads/2016/03/crying-baby-1.jpg

15. Веома сам задовољан што је Гудурић Марко натерао јужњаке да се размазане маскаре враћају кућама, ал још ми је више драго што могу да се похвалим чињеницом да сам био један од ретких који су велики поштоваоци његовог лика и дела још од његових најранијих дана у нашем вољеном клубу када је био и те како оспораван.

Ja bih sada samo zavrteo casu konjaka klimnuo glavom i reko mhm.

16. Čestitke, ovo je iskreno bolnije nego ono od pre dva dana, mada ja nisam ni gledao utakmicu, ali sad videh šta se dogodilo.

EDIT: Samo, iskreno, pre se ovo vraća, nego ono +mnogo poena za šta su se pojedinci danas bili plašili.

Sportski pozdrav

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.