КК Црвена звезда

1. Hmmmmmm teska pitanja postavljas mi brt

2. Извини Капуне, у брзини и радости превидјех да си ти. Све оно од раније важи. А и Слепи је краљ, доказано одавно.

3. Слепи
    Kako doći do karata za utorak pitanje je sad

+1

4. slepi oćeš da ti rešim kartu?

5. tj da pokušam jbg

6. наравно брт, плаћам туру ако средиш

7. Nista. Utorak kalis. zna pseto kako je bilo prosle godine. Ko hoce moze da nam se pridruzi u bacanju debelih ljudi preko zida i ispijanju piva.

A za karte, delice se u utorak. Valjda kod vuka. Tako da slepi, budi tamo

8. A za karte, delice se u utorak. Valjda kod vuka. Tako da slepi, budi tamo

Kolko sig je ovo? Tj. gde može da se sazna nešto konkretnije? Inače, ne može bolje mesto nego kod vuka, ispred nosa mi.

9. dionisio picko jedna sto nisi doso u petak delili su i onda karte za utorak...
    trebo si uzeti ja nekom debilu dao jer me preklinjao

inace pozdrav za novinare mozzartsporta
    https://www.mozzartsport.com/vesti/odakle-je-ovo-uslo-novica-sa-parkinga-presudio-zvezdi-video/137420

10. Hahahaha sta seres nisi mi ni rekao za karte, ja video tek posle utakmice ovde na forumu da se delile. A nije ni da si mi u pvt rekao "ee brt, imam karte".

11. Hahaha slepi, menjali naslov, al link kurac da promene. I ONDA PROZVEZDAŠKI MEDIJI LOOOOOOOL SVE SE BOJIM

12. Javicu ti dio. Budi spreman. Kao za dom

13. e pa pisali na RSB i delije forumu da će biti podela karata kod vukovog spomenika

ja otišo razgrabili ljudi karte za petak i počeo lik da deli za utorak
    ja uzmem jednu i reko jbg ići ću bar u utorak
    dođe neki lik random da mi kartu za petak kao evo ti i ode
    i posle lik taj što mi dao za petak kuka okolo traži za utorak ja se smilovao i dam mu

da pojedem ruku sad kojom sam mu dao

14. Aj nek neko i meni javi ako ima viška pls

15. Što ti je pravi čojek, odmah doletio iz Pariza da im da podršku.

16. Javicu ti dio. Budi spreman. Kao za dom

Željno iščekujem osobnu poruku. Fala.

E pa jbg Kap u pm al dobro jasno je da smo dobre duše, jeste da ne sadimo sadnice, al dobrota je jaka u tebi. Al duvaš za utorak jbg :(

Ako nešto saznam slepi javljam.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.