КК Црвена звезда

1. HAHAHAHAHAH DŽABA VAM KOSOVO AHAHAHA

2. brt, ja sam ubeđen da je jedan deo navijača partizana dostigao neki novi nivo svesti. treba ih uzeti za neka laboratorijska ispitivanja in vivo, teraj to u kurac. jbt, ja sam svestan sa među zvezdinim navijačima ima masu poremećenih likova u svakom smislu, ali ovo je nešto drugo. vrv sam subjektivan previše pa ne obraćam pažnju na ove naše idiote, ali njihove nikako da shvatim. taj stepen izopačenosti mi je nepojmljiv

3. А Митровића што нас ујеба фрајер... Туга је била утакмица, стао шут, затворили нам рекет, нико од бекова вола да убоде. Не знам што је Радоња толико чувао Симона до самог краја, реално је било да уђе пред крај треће па да проба тројкама да стигне. Опет су нас исјекли фауловима у 2. полувремену и одрадили посао. Заслужена побједа.

4. Voleo bih da znam sta je u glavi retardima koji na samom pocetku utakmice bacaju baklje i stolice na decu.

Cap hvala za info, delili karte "navijackim grupama", al smo se snasli u Pioniru direktno.

Utakmica bila cudnovata, Mitrovic fulao, njima crnci i velič surili, cudne sudije celu utakmicu, ugl jebacemo ih ko mo tno sledecu.

5. Procitao sam 78 foruma, sajtova i portala veceras. Vukajlija je prvi sajt na kome vidim ciganina da prica nesto o sudjenju. Uglavnom grobari jebu majku, cigani cute.

Delije Vukajlija su zaista preljute glave.

6. GROBARI VUKAJLIJA
    NEKI ČUDAN SKUP
    SVI SE PRAVE PAMETNI
    A SVAKO OD NJIH GLUP

7. Ide li neko na kališ?

Hahahahaha ja isplanirao bio vec, isplanirao i da ne radim sutra xddd

8. Strpao mi ga vrabac u buljsona :-D

9. Ево зашто смо изгубили

Маркo
    бомбаш ваљда је јасно да у трећој нема шансе да ћете јебати, синоћ је била шанса, мајмуни и на терену и на трибинама су били јако напаљени, ваздух је био лепљив од телесних излучевина од пре 3 дана али се осетила жеља и играло се стандардно месарски али ипак је талас сперме запљускао црнобеле трибине и сад је готово нема више, свака амбиција и нада уништена, следећа +36

juče

свака амбиција и нада уништена, следећа +36

Марко

следећа +36

10. пу у пичку материну

11. E moj Marko

Ja trubim danima da se Partizan nikada ne sme potceniti, ali jebiga... Pa cak ni sada kada je Partizan verovatno najslabiji u istoriji, dok je Zvezda sa jednim od najjacih timova u svom postojanju.

12. Bombas tegijeva<3 skola

13. A marko nek sisa jaja sad je nasao da bude optimista

14. Laku noc za Askalije, Egipcane i Gorance. Isplacite se slobodno.

15. Ja trubim danima da se Partizan nikada ne sme potceniti, ali jebiga... Pa cak ni sada kada je Partizan verovatno najslabiji u istoriji, dok je Zvezda sa jednim od najjacih timova u svom postojanju.

Kako laskate sebi ololo

16. Hahahaah sigurno placemo i nismo ubedjeni da cemo dobiti ovu seriju vec u sl tekmi i to onako lagano sa uzivanjem

17. jel moye neko da resi karte ya sutra? hm?hm?

18. bolje seks pred njihovim navijačima

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.