Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
не знам може ли ме шта више изнервирати него кад дозволе два офанзивна скока у низу, можда кад дозволе три
Kinzi izmislja poene
Ima li Miler bar 0/4 za tri? I to već dve šutira u 6. sekundi napada, koji kurac jebeno.
Mi imamo 30 izmišljenih. Čudo da Zvezde nema nigde a koš razlike
јеботе сваки пут ће погодити шут у последњој секунди
Jebo ih otac
U dupe glupo
гони овог милера у пичку материну неће дати ништа
ali koji put seku loptu prema Cirbesu, cini mi se da je malcice providno
Šta se desi sa timom koji je šurio po EL evo ne znam
A i dokle više ovi majmuni sa pirotehnikom?
Mislim stvarno debilno paliti išta u sali. Degeni.
Srce me boli kad Simona neće, tako mi samo Toresa bilo žao onomad kad je patio to mu se videlo u očima
Jovic bio u fazonu sta se ovi debili pogotovo miler ispucavaju daj da ja opalim sad jednu necu dodajem nikom
Kinzi mali bog
pre 12 minuta
Da mu se da doživotni ugovor i spomenik u Žitorađi kad završi dasudari ok
Pa jebem ti majku u pičku vidiš da im asekund do kraja i vidiš da će da se vrati korak u nazad da šutne za 3 i stojiš u mesto dete ti jebem krvavo u pičku
odbranili smo zadnji napad \o/
ја не знам како ова говна не поцркају сваког играча удвајају трче дивљају туку стварно не знам одакле им више снаге играју трећу утакмицу исто
Dva meseca pauze.