lol
uvek bilo i ostace da je tanka lajna izmedju jebanja keve i nebitne tekme.
Mora da je krk blizu cim obaramo formu. Ko i svake godine kad im svi jebu majku.
јебем ли му мајку у пичку неспособну и глупу да му јебем
dobro e
Haha, dobio parćo? Hoće to izbori uskoro? lol
џенкинсу за сваки шут са полудистанце пет удараца бичем
u velikoj istoriji crvene zvezde koja traje već 3,4 godine, najfamoznija stvar su mi bile priče o puštanju u derbiju :)
Prastajte na spamu, ali moram da kazem da je Dionisijo ubedljivo najgluplja glavudza na ovoj temi. Nije samo moje misljenje. Poz.
zna se ko je sampion u basketu, fudbalu i hokeju-PARTIZAN
Prema cesidu za Aleksandra Vučića bi juče glasalo 40% glasača u Srbiji, na osnovu ankete nakon derbija tad broj se popeo na 60%. Slučajnost?
Fingirano istrazivanje, nema toliko grobljanera
LOOOOOOOOOOOOOL
Da
http://i.imgur.com/MUU0n53.jpg
O pa de si ti nema jos od pocetka ove Zvezdine serije pobeda u EL
Jel ovo Vesna Covic?
pogrešio sam temu, nije namerno
Sreća da je zvezda bila domaćin inače bi se skandiralo Predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću.
ууууу шта ћеш одговорити на ово бомбаш
Usro ga realno
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
lol
uvek bilo i ostace da je tanka lajna izmedju jebanja keve i nebitne tekme.
Mora da je krk blizu cim obaramo formu. Ko i svake godine kad im svi jebu majku.
јебем ли му мајку у пичку неспособну и глупу да му јебем
dobro e
Haha, dobio parćo? Hoće to izbori uskoro? lol
џенкинсу за сваки шут са полудистанце пет удараца бичем
u velikoj istoriji crvene zvezde koja traje već 3,4 godine, najfamoznija stvar su mi bile priče o puštanju u derbiju :)
Prastajte na spamu, ali moram da kazem da je Dionisijo ubedljivo najgluplja glavudza na ovoj temi. Nije samo moje misljenje. Poz.
zna se ko je sampion u basketu, fudbalu i hokeju-PARTIZAN
Prema cesidu za Aleksandra Vučića bi juče glasalo 40% glasača u Srbiji, na osnovu ankete nakon derbija tad broj se popeo na 60%. Slučajnost?
Fingirano istrazivanje, nema toliko grobljanera
LOOOOOOOOOOOOOL
Da
http://i.imgur.com/MUU0n53.jpg
O pa de si ti nema jos od pocetka ove Zvezdine serije pobeda u EL
Jel ovo Vesna Covic?
pogrešio sam temu, nije namerno
Sreća da je zvezda bila domaćin inače bi se skandiralo Predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću.
ууууу шта ћеш одговорити на ово бомбаш
Usro ga realno