КК Црвена звезда

1. Mlatoni cigani sa B92 u zalosti svi lolo od Vujicina pa nadalje :D

2. :D xD loololo ^^ omg

3. Како би Звезди лего један Аројо, тај тип играча нам треба.

4. Nego, kakva je tekma? Vredi li gledati drugo poluvreme? Nisam mogao do sad da gledam, pa da palim strim il jok?

5. Уф како би нам Леброн лего, ко будали шамар.

6. Их сад, Леброн, не лупај.

7. Добар је Леброн али не задовољава критеријум који Радоња захтева у одбрани.

8. То и кажем, Аројо јебе.

9. Остави се Тилмо флејмовања по гробарској теми јер зло добра донијети неће

10. Nije problem ni kao da dođeš baciš koju prozivku kada za to ima razloga i odeš, ali po sopstvenom priznanju "flejmuješ" i to non-stop. Svaki dan.

11. О-ХО, ево га Ђони на нашој теми, тј мојој теми клуба ког волим, што значи да могу најстрашније да те извређам и прођем некажњено. По неким твојим аршинима?
    http://i1.ytimg.com/vi/YKUOB8MN4Kc/hqdefault.jpg

12. Slobodno, ako misliš da sam došao da provociram, ti vređaj, mada meni se pre čini da sam ti dao dobronameran savet. E sad moji aršini su moja stvar, ali čini mi se da ne shvataš da si već zaslužio ban, samo što ne bih da budem drkadžija, pa te savetujem, gledam ti kroz prste i tako to.

13. Еј, ово ми омиљена реакцја, сад налетех на њу случајно, одабери је, мани препуцавање.
    http://vukajlija.com/reakcije/28756

14. Tilmo idi smaraj glodare leba ti. Glup si i retardiran. Ili otvori temu za neko plivanje ili nesto tako...

15. I da, @dzoni: slobodno me banuj za vredjanje, moj ban je nista naspram toga da postoji mizerna sansa da mongoloid ne postuje vise ovde.

16. Јаоо, како сте фини, као нешто вређате па онда као "Ђони слободно ме бануј" Мрш бре у пичку материну, ако вређаш онда немој да си пичкетина љигава па да аутоматски тражиш помиловање шлихтањем. Колико ми се гаде такви ликови.

17. Džoni jebote, aj kad si već ovde da ti kažem nešto... Pre neki dan odem zdrugom u kafanu i olešim se ko budala, taman u neko vreme kad se dobila i ekipa za stolom pored, a jedan od njih pljunuti ti (znam kako izgledaš jer si kačio slike tamo na temi)... I uglavnom ja onako odvaljen pola sata smarao čoveka ni krivog ni dužnog kako strašno liči na tebe... Baš sam ološ, ne smem više da pijem olol

18. Ево ти Џонијева фотка да не грешиш више лололо
    http://4.bp.blogspot.com/-DGEcFieDHdE/UhuDQwg85yI/AAAAAAAAAKU/D04Cbol6CfQ/s1600/dallo.jpg

19. Ja sam to uradio zbog njega a ne mene i bana jer ne zelim da ga dovodim u neprijatnu situaciju a i da neko ne pomisli da sam ti to rekao jer smatram da necu biti banovan.

Svi znaju da si bio maltretiran u skoli, svi vide da se razumes u kosarku ko marica u kriv kurac, svi znaju da si retardiran, poprilicno glup, na cetu se i dalje prepricavaju tvoje genijalne doskocice i smejanje samom sebi ALI TI I DALJE FLEJMUJES ANALIZIRAS I IZNOAIS STRUCNO MISLJENJE CILMO LEGENDO SAJTA JOVO RADOVANOVICU NASEG VREMENA POKRETACU ZABAVE VISPRENI GENIJALCU OTVORI TVITER DA TE MASA CUJE!

Jebem ti mater debilu glupi. Dzoni nemoj da me banujes jer je retard i ko ga jebe.

Edit: cilmo, smatraj da sam ti ovo kopirao i na fk temu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.