Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ћилмо, човек се развео два пута до дваес пете године јеси прсо?
ЕФЕМПЕ ДОБИЈО ЕФЕМПЕ! И ниједан коментар на утакмицу? Брука!
Липовиј доминир'о, девет поена, погодио и тројку, е!
Pa kad nije utakmica to je ko vi što se podelite na VOS-u prijateljska utakmica lolo
а добро, то је јасно, чуди ме само што су давали квоте у кладионици ако се знало који фмп мора да добије, лоло, била 1.05 на већи ефемпе. дакле на уложених двадесет кућа добијеш једну џабе, дели ћоки, от'о од ђеце с косова.
Neko sad gledam gde je manjem fpmu ćoki junior ja mislio da je on još tamo
Pa 'de je otiš'o?
A i u svakom slučaju, jebo vas u kupu, pa ga smorilo više... Opppaaa!
http://www.kls.rs/box.php?id=190
Gledam statistiku da vidim jel vam dao koji koš kad vidim nema ga
Јесте да ово ништа не мора да значи, али да оставим:
http://www.redstarbelgrade.info/kosarka/vesti-kosarka/6486-demarkus-nelson-voleo-bih-da-ostanem-moje-srce-pripada-ovde.html
Čuo sam da Raško ide sigurno na kraju ove sezone, a vrlo verovatno i Bobinator.
Какав уговор има Боби? Је л' га продајете или има неку излазну клаузулу?
Koliko sam čuo u pitanju je klauzula, ali nije sigurno da će biti iskorišćena.
Ima ugovor. Ali Čović 'oće da ima pare.
Minimum 2 godine ima ugovor.
Каква клаузула, доже? Минимално обештећење, претпостављам, пошто неће у НБА.
Све су то ситне паре ако не иде у НБА.
Ne znam, samo sam čuo da postoji klauzula. Iz drugog izvora sam čuo maštarije o NBA, a ni mnogo pokretljiviji centri od Bobija nemaju šta tamo da traže, a kamoli on. I fizički je preslab za NBA.
Ne mora da znači, centri su na ceni u Evropi. Na primer, Fener je za Žorića platio 800k obeštećenje Unikahi.
Ne ide u Nba, tamo bi morao da celu petorku može da ugura unutra, on ne može da tapše loptu od linije sl. bac. do pod koša, taman da ga niko ne čuva. Ne bi me čudilo da ide u Makabi, a verujem da bi se oni isprsili, bili su naloženi. Sofo je suspendovan na neodređeno, tako da leti sigurno.
ОК, има изузетака, али и бољи европски центри су ишли за релативно мале паре кад иду из лошије лиге у бољу. Кад одиграш две добре сезоне у Шпанији и ЕЛ онда си на радару богатијих тимова. Боби је још под посебним режимом минутаже због колена и не верујем да би неко тек тако пљунуо велике паре да му откупи уговор. Зато ми се чини да би вама далеко боље било да остане у клубу с обзиром колико вам значи.
Znači Štimac će u Heat? Opaaa!
Zezam se, mada Štimac igra ko nikad u životu, a sećam se da je "bio povređen" na početku sezone dok je bio u Zvezdi, a valjao se pijan u Budvi jebemgausta!
Raško najverovatnije ide, to sam i očekivao, mator je već, kontam da će Jokić da dođe, Bobi će ostati, ne verujem da će da ga puste. Lipara 100% ide i ja se nadam da ide, stranac je, tu nam treba mnogo bolji od njega.
Радоњић управо гостује код Едина и Колета.