Џони, одјеби са наше теме са тим "реалним" прогнозама.
Елем, квалитетнији смо од ових клошара за 10 класа али неамо муда, тј да опавдамо очекивања. Можда добијемо на крају, али и ако тако буде, није то то, морамо да их газимо од почетка.
Ако изгубимо, и одемо у квалификације за ЕЛ, тамо ћемо да бијмо све са по четрес разлике, само зато што нема притиска.
Sutra svima sastanak sa klupskim psihologom I. Bogdanovom. NELSONE JEBEM TI SJEME I PLEME IZ AFRIKE PA KAKO MOŽEŠ IGRATI KOŠARKU 25 GODINA I DA OPET OBRUČA NE MOŽEŠ POGODITI
psuje dzonija a rodjendan mu :( ban coming
sve se ovo dešava jer su pustili farela vilijamsa u areni prije meča
АЈДЕЕЕ БРЕЕЕ ДА ИХ КАРАМО ЛОШЕЕЕ
I da ne volim ovo gej citiranje al'
Губимо, то је то. Имао сам неке наде али сад видим да су подлегли притиску. Значи, за пар година бићемо спремни за пролаз даље, реално.
5 mins later
ODLUCI SE THILMO!!!!!!!!!!!!!!!
jel samo meni sad secka strim
Thilmo
Џони, одјеби са наше теме са тим "реалним" прогнозама.
Елем, квалитетнији смо од ових клошара за 10 класа али неамо муда, тј да опавдамо очекивања. Можда добијемо на крају, али и ако тако буде, није то то, морамо да их газимо од почетка.
Ако изгубимо, и одемо у квалификације за ЕЛ, тамо ћемо да бијмо све са по четрес разлике, само зато што нема притиска.
Pa za razliku od tebe Tilmo ne lupetam gluposti.
Jel vama šarić liči na valta žuniora
Sutra svima sastanak sa klupskim psihologom I. Bogdanovom. NELSONE JEBEM TI SJEME I PLEME IZ AFRIKE PA KAKO MOŽEŠ IGRATI KOŠARKU 25 GODINA I DA OPET OBRUČA NE MOŽEŠ POGODITI
Pustiću ga malo ipak. Iako bi on mogao da mi pokloni dobro ponašanje za rođendan :)
И боље што је пуко стрим.
ИДЕМО НА +20 !!!!!!!!
Nije puko Shomy lolo
То је то, ћао Азовмаше, ћао Динамо Москва, дружићемо се опет, недостајали сте нам.
Odaberite dzoniju nesto za rodjendan. Sve vise gubim nadu
ооооооооооо јеби фмп јеби фмп
Fali mi za medalju :)
Џони, ајде попуши циганску курчину и бежи са теме. И да изгубимо играћрмо ЕЛ следеће године и бити бољи од вас глодара.
Сад одјеби са ове теме, наша је ствар што губимо и испадамо.
GG WP
10 погодака из игре, 26 минута игре, који податак јеботе.