Nisam dosao da budem duhovit i smesan, dosao sam da vas poprckujem jer ste cigani hahahah. Zato sam ja kerov kurac, a vi ste evrokupasi crveni zvezdasi
Meni nije jasno da u najbitnijoj utakmici sezone glupi radonja siluje trojke ko da je muta nikolić.Znao sam da je glup i pre utakmice al nisam pretpostavio da je baš ovoki duduk
Gazimudo
Evo necu vise da vas smaram,
plasim da mi karma ne vrati
koliko sutra lolo
ТАКО ТЕ ВОЛИМ! :Д
Иначе, не могу да навијам за вас, али свакако би ми било драго да наш клуб јебе усташе. А у случају да, не дај боже, пукнете, товарење вам не гине, јбг.
Nisam dosao da budem duhovit i smesan, dosao sam da vas poprckujem jer ste cigani hahahah. Zato sam ja kerov kurac, a vi ste evrokupasi crveni zvezdasi
Meni onaj post ličio da pokušavaš da budeš smešan. Moja greška onda, praštaj.
Ne vidim ga da moli za odban na fejzbuk komentarima lolo
Al' ste svi pametni jebote.
Daj neka dodje jos neka pametnica da nam kaze kakvi smo!
Ti si sad nasao nama da nabijas na nos ko smo i sta smo i kakvi smo?
Ne ti, vec svi.
Kako bese ono, ovo je nasa tema i mi na njoj mozemo da pricamo sta hocemo, ne vidim u cemu je problem?
A sad odjebite.
GROBARI TARZANIJA PRSKAJU PO TEMI CIGOSA
Ne, to sam se spustio na najnizi nivo prozivanja posto vidim da su vam Radonja i Nelson glavne mete vcrs, da budem iskren
а мозга нема...
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10251889_723424357680893_2367754559506011289_n.png
Koja je omiljena drustvena igra Duleta Vujosevica?
Covicu ne ljuti se.
гробаре и могу да разумем, њима је драго. тебе не разумем и опет, сто ти мајки јебем. досадан си више и разбићу ти пичку кад те будем видео
VUCICU, POGRESNOG SI SARICA UHVATIO!
Meni nije jasno da u najbitnijoj utakmici sezone glupi radonja siluje trojke ko da je muta nikolić.Znao sam da je glup i pre utakmice al nisam pretpostavio da je baš ovoki duduk
Дечко, сти ретардиран?
Pa oni svi da sednu na gomilu nisu dileje koliki si ti dilovan.
https://www.youtube.com/watch?v=IJ055YvRMXE
Прцање? Да, овакви постови терају сузе на очи
Ljubac veliki ko Blesingejmova muda.
Vidimo se u EL tamo negde 2028, toliko vam otprilike treba da se pojavite tamo opet
I respekt za Radonju velik kao Nelsonovo mudo
SUTRA U BLICU UDARNE VESTI
EVROKUP ZA DVE KLASE KVALITETNIJI OD SLEDECE SEZONE IGRANJEM VELIKE ZVEZDE
Ајме хаххаа а види пјесме хаааааааааааааа
"Pa, svemu dodje kraj,znate..."
СМЕЖУРАНО КЕНГУРОВО ГАЗИМУДО
ВОЈВОДА ШЕШЕЉ
Evo necu vise da vas smaram, plasim da mi karma ne vrati koliko sutra lolo
BOLI NAS KURAC, NEKA SE VRATI, SVEJEDNO VIŠE MRZIMO HIBRID NEGO ŠTO VOLIMO PARTIZAN
Evo necu vise da vas smaram,
plasim da mi karma ne vrati
koliko sutra lolo
ТАКО ТЕ ВОЛИМ! :Д
Иначе, не могу да навијам за вас, али свакако би ми било драго да наш клуб јебе усташе. А у случају да, не дај боже, пукнете, товарење вам не гине, јбг.