КК Црвена звезда

1. И глупи Нелсон уместо да бежи по терену не би ли потрошио још који секунд он чека да га овај фаулира а сви знамо како шутира слободњаке. Какав мањак спортске интелигенције.

2. Pa birali su nelsona da sutira, znali su da ce praviti faul jbg

Valjda je trebalo da da oba

3. Inace ako nekoga zanima i vaterpolisti su dobili radnicki danas

4. кога боли курац за ватерполо, нисам га пратио док смо били сиротиња, нећу ни сад кад смо европски шампиони

5. АААА ЈЕБИ РАДНИЧКОГА

6. Pa rekao sam AKO nekoga zanima

7. jebi radnički
    jebi radnički
    jeeeeeeeeeeeeeeebi radničkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

8. Vidi se razlika u klasi, bolji smo.
    Evroligaš jeb'o evrokupaša

ZVEZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

9. Ко би очекивао да ће поред Блажича, најзаслужнији за победу бити још Раденовић и Симоновић.

Scouser

Чуј провалили га.И Робен иде увек у лево, могу да га преусмеравају до сутра у коју оћеш страну. Знаш - не знаш, нема трећег.

Шта тачно хоћеш да кажеш? Глупо је поређење, у кошарци готово увек можеш да затвориш једну страну, с тим што остављаш другу проходну. А и тог Робена можеш да неутралишеш, без обзира што не можеш да га спречиш да пичи лево, видео си синоћ. Није Џенкинс Леброн, па да не можеш никако да га спречиш да натрпа 30 поена.

И глупи Нелсон уместо да бежи по терену не би ли потрошио још који секунд он чека да га овај фаулира а сви знамо како шутира слободњаке. Какав мањак спортске интелигенције.

Што би ризиковао да му у том бежању избију лопту? Тешко да би украо више од 2 секунде, свакако овима остаје времена да упуте шут. А слободњаке шутира солидно, у тиму је међу најбољима, пошто нема неког ко је баш до јаја извођач. И доста је сигуран у последњој четвртини.

Држи се ти фудбала.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

:)

10. Е, да. Ставио сам хиљадарку на 3+ на Звездине тројке, узео 2200.

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201302/580647/vidis-ova-jaja-vidis-.jpg

11. Колко је била граница, 2,5?

12. Па не, за Звезду имаш 0-2, квота 1.55 и 3+, где је квота 2.2

13. Хоћу да кажем да си буља од играча ако ти затворе једну страну па не можеш да направиш два крштена улаза или дриблинга и то у нашој бедној лиги у којој је Павловић Леброн Џејмс главом и брадом а центре Паризана чини тандем Мусли - Гагић. Не засмејавам ме. Чуј молим те, затворили му једну страну, провалили га..Сад бих ти цитирао оно Мрљово али ме мрзи. И сви знају да ће Робен на лево па на утакмици направи 10 дриблинга у баш ту исту страну јер је мајстор.

Да му избију лопту? Па то је тај менталитет једног штакора о коме причам, на 5 секунди до краја најбољем играчу избијају лопту. Ако је неспособан да је сачува онда треба да се убије. На његовом месту Спанулис би сакрио лошту и бежао по терену, па ти прави фаул, изволте. Значи или украде још који секунд или фаул. Али да, Нелсон није Спанулис нити ће икад бити близу, што је очигледно.

Едит

Држим се фудбала али за овакве ствари не мораш бити Грег ПоповиЋ

Roben u dve utakmice nije imao loptu 30 sekundi ukupno.

Да, сад само гледајте ове две задње утакмице па судите. Кад је прошле године плодио био је мађија.

14. А ја неустрашив и непоправљиви оптимиста.

15. Roben u dve utakmice nije imao loptu 30 sekundi ukupno...kad jedan stane iza igraca koji ga cuva i pazi na famoznu levu stranu kao osigurac moze da ga duva. Nije se video u dvomecu.

Mene vise brine procenat suta djenke nego to sto ne probija.

16. Хоћу да кажем да си буља од играча ако ти затворе једну страну па не можеш да направиш два крштена улаза или дриблинга и то у нашој бедној лиги у којој је Павловић Леброн Џејмс главом и брадом а центре Паризана чини тандем Мусли - Гагић. Не засмејавам ме. Чуј молим те, затворили му једну страну, провалили га..Сад бих ти цитирао оно Мрљово али ме мрзи. И сви знају да ће Робен на лево па на утакмици направи 10 дриблинга у баш ту исту страну јер је мајстор.

До јуче је био боготац, сад је буља и нема појма. Просечан амерички бек који се није наиграо у НБА, а овде је међу бољим играчима. Играч са врлинама и слабим тачкама и то је то. Да је пандан Робену, успео би у НБА.

Да му избију лопту? Па то је тај менталитет једног штакора о коме причам, на 5 секунди до краја најбољем играчу избијају лопту. Ако је неспособан да је сачува онда треба да се убије. На његовом месту Спанулис би сакрио лошту и бежао по терену, па ти прави фаул изволте. Значи или украде још који секунд или фаул. Али да, Нелсон није Спанулис нити ће икад бити близу, што је очигледно.

Свакоме може да се деси да изгуби лопту, нарочито кад га удвоје. Показао је да има тенденцију да погреши у одлучујућин нападима, да пошаље лопту у аут нпр. Није Спанулис, наравно. Баш зато то што је урадио је био паметан, не глуп потез.

17. Ја лично никад нисам рекао за Нелсона да је боготац, више сам величао Ђенку мада је и овај класична ложана и мува без главе. Знаш зашто "има тенденцију да погреши"? Зато што нема муда, зато што му уђе вода у уши чим игра против неке екипе која није Мега Визура или Солнок. Знаш - не знаш, имаш муда - немаш муда. За Звезду је добар, ту нема дилеме. Добар је, добар да узмемо са њим куп Радивоја Кораћа, да играмо Еврокуп, победимо ту и тамо Партизан на мишиће и ништа више од тога. Моје мишљење. Одо да гледам Чолоа

Едит

АЛО ПОГЛЕДАЈ МУ ШУТ, СИЛАЗНЕ ПУТАЊЕ БЕЗ. Смејурија

18. Skauzeru mrti me da citiram preko telefona ali sam sebe pokopavas...prosle godine je plodio ove je izvaljena fora kako ga neutralisati i kraj.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.