КК Црвена звезда

1. Jeste, sad baš razmišljam da li da kupim bendžose, ili nešto jače.
    Je l' si bar skapirao da si svojim postom obesmislio svoj postupak ?
    Možda si se sažalio, pa meni tupavom pojašnjavaš?
    Čini mi se ipak da je tebe ganuo onaj moj post...šta da se radi, nepravda, krađa, pa to ti je.
    Ne znam ni ko si, a još manje me interesuje da saznam. Odjebi u velikim skokovima na glodarsku temu, jer mi dižeš...tlak.

2. Sab Fokus - klasična grobarska intelektualna gromada.

3. A realno su glodari pukli, fuzionisali se sa Igokeom a sad prozivaju za fuziju Zvezde lolo

Plus im svinjče prslo i ladno davi igrača na sred utakmice, klasična seljana od njih.

Zato ne treba trošiti reči na njih, viš da guše hahaha

4. Samo, čuo sam priču da je kao pooštreno prozivanje na tuđim temama, minimum tolerancije i to...

Al to je očigledno ta "objektivnost" glodara lolo

Vučić, Čović, Država, Budžet...

5. oće li ijedan navijač partizana napraviti video klip sa sudijskim greškama na račun njihovog kluba, ili će da kmeze i demagogišu kao njihov poglavica dulo kmeeeee kmeeeee kmeeeeee :D
    jadno da jadnije ne može biti

6. Еј, али колико су глодари јадни, очигледно да прате кошарку од кад их је власт гурала па умислили да су институција. Колико прија да читаш њихове неуке коментаре о фузионисању Звезде, а онда одеш на овај чланак, пишају сами себи у очи па ослепе лололо

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se
    fuzionisati

fuzionisati

Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

kao jedan klub.

7. ↑ pogledaj Džonijev poslednji post na njihovoj temi olol

8. Не читам Курир јбг. лоло

9. Vi se još uvek bavite prepucavanjima? Šta ćemo sa našim rasnim šuterima Radenom i Tadijom? Niko ne kaže da su protv crnokose jako dobri bili rebić i mitrović. Tejića neću da pominjem, jer je klošar i grobar lolo

10. Za iduću sezonu, pošto kontam da smo i ove pukli jer nemamo muda, da se riješimo pod hitno Radonje, Tadije, Radenović i Simonovića, i vratiti Miličića samo zbog jedne stvari, kad neki napaljeni grobarčić tipa Bertansa krene da zakuca preko njega da zakuca Bertansa ili nekog drugog za patos pa će kurac drugi put da se zalijeće, a ne ove pizde da ih puste i gledaju kako im se dernjaju u facu. Znači pod hitno jedna budaletina, i napraviti prostor za mlade momke. Kako vec neko reče Jaka kapiten

11. SMIJEŠNO MI I AKO NIJE ISTINA ŽDAMO
    zamišljam ga onako malenog kako udara i šutira u muda

12. Какав циркус праве и једни и други, то прелази све границе.

13. Ne znam zašto nisam iznenađen takvim Čovićevim postupkom...Izgleda da je malčice "bacio na masu".
    U jučerašnjoj emisiji Živa je bio najnormalniji. Toliko o emisiji, i akterima. S druge strane ako je 30% informacija, koje Anđus, i Milovan lansiraju, tačno, onda 90% javnosti u Srbiji nema predstavu o stvarnom stanju stvari u KK i FK Crvena Zvezda.
    Anđus je poznat po pogrešnim procenama, i čestoj promeni mišljenja o pojedincima, i događajima. Ipak mora mu se odati priznanje da (za razliku od Tegeltije) pušta gledaoce da ga uživo kritikuju, pa čak i "pljuju".
    Lajt motiv emisije je "Ja ne volim Džajića, i zašto je to tako", na stranu što ni ja ne volim Džajića.
    Što se KK tiče, a to je ovde tema ako je tačno da postoji interesni sukob na relaciji Andrej Vučić-Nebojša Čović, onda i Čovićevo istrajavanje na zadržavanju svog piona Radonje, dobija sasvim drugo značenje. U svakom slučaju "ima nešto trulo u državi Danskoj". Generalno sam sklon da poverujem teorijama zavere, ali ako je istina to što Anđus tvrdi, čudi zašto ranije nije usledila kriza rezultata.

14. Ма и Анђус је слина, час се увлачи некоме па га пљује најстрашније. Требали су да налете неки гробари са штанглама да се најебу обојици маме.

15. Како га није срамота да каже да га Човић туко. То ко да мене истуче Расни рецимо, ја бих се покрио ушима и ћуто да не знају моју бруку.

16. Како га није срамота да каже да га Човић туко. То ко да мене истуче Расни рецимо, ја бих се покрио ушима и ћуто да не знају моју бруку.

17. Čović je nešto najbolje što je Zvezdi moglo da se desi. Apsolutno poverenje imam u njega, menadžer prve klase. Plus što je dokazao da ima kohones i da prebije šljam, rispekt.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.