Ajmo večeras i narednih par dana da jebemo kompleksaše, gepekaše, iscjeđivače državnog budžeta, tim koji država favorizuje 20 godina. Kmezulje paranoične, psihotične, psihijatrijske.
Jebi mu sunce on je ostao Kurčubić međ narodom a zvijezda ih i jeste puna kad sam ga vidio, još jedini on u maniru svih glumaca mora dodati "naravno" , ni tri rečenici nije mogao reći da ne usere, jebo sam mu majku
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ma imaju problema. Mentalitet. Ko će manje da da, a više da zaradi. Videćem odanas šta će đordi reći.
De si pseto? Evo nije loše. Esi mi čačkalica?
Evo visim ovde i na fejsu gledam ti sliku tamo kakav li si tek onda kada je lose?
Dobar sam kakvih ima na stočnoj pijaci kod tebe. Mislim na prodavce
Imali smo jednog isti ti. Ne mislim na prodavce hahaha
Ajmo večeras i narednih par dana da jebemo kompleksaše, gepekaše, iscjeđivače državnog budžeta, tim koji država favorizuje 20 godina. Kmezulje paranoične, psihotične, psihijatrijske.
JEBI.
Кад је финале, тј прва текма, вечерас?
Da, u 8 se igra.
хвала
Јел може неко да окачи добар стрим за Арену? АЈДЕ БРАЋО ЈАКО ВЕЧЕРАС
imaćeš na rts2 hugo
Ево сад видех, до јаја, ИДЕМО ЈЕБИ ГРОБАРЕ
Sad kad sam vidiio neki novi spot ko sve voli zvijezdu i tamo ćoki i bekjarev a u kurac
И ја сам се изнервирао кад сам видео Ћокија на крају клипа. А Бекјарев је велики звездаш и треба да буде на клипу.
Jebi mu sunce on je ostao Kurčubić međ narodom a zvijezda ih i jeste puna kad sam ga vidio, još jedini on u maniru svih glumaca mora dodati "naravno" , ni tri rečenici nije mogao reći da ne usere, jebo sam mu majku
Fino smo poceli, Jaka jebe franjevce po navici.
Кад год треба да се одлепимо и преломимо утакмицу, крене неколико неуспешних напада за редом, али јебено увек.
Не прди, какво преламање утакмице, тек се прва четвртина завршила лоло
Колко мрзим овог носоњу.
Одлично прво полувреме. Лазић коначно почиње да показује знање и у нападу :д
АХАХАХА ЛАЗИЋ САБИЈО, ПРСКАЈ БРЕЕЕ