КК Црвена звезда

1. izašli igrači
    izbacuju publiku

dule će dostane sam
    da pobedi

2. МИЛУТИНОВ НИ У ГРУПНОЈ ТУЧИ НЕ МОЖЕ НИШТА ДА УБОДЕ

3. kako ga je crnja navuko
    koi interracial sex
    hahahahahahhahahaha

4. Али колико је до јаја поновљени снимак кад се Ловерњ жали код судије, упаљач га погађа у фацу и одједном се у кадру појављује Гагула и хвата упаљач лајк а бос :D

5. А најјаче су препирке фрањеваца и цигана по фејсбуку
    - АХАХАХА НЕЛСОН УБИЈО МИЛУТИНОВА ОД БАТИНА АХАХАХ ПИЧКЕ ГРОБАРСКЕ ОПЕТ ДОБИЛЕ БАТИНЕ
    -ШТА СИ ТИ ГЛЕДО МАЈМУНЕ, ПАВЛОВИЋ РАЗБИО ПИЧКУ ЦИГАНСКУ ЧАМУГИ, МИ СМО ГРОБАРИ НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ
    - АЛО ПАЦОВЕ, ДЕ ТИ ЈЕ ПИТБУЛ АХАХАХАХ
    - СИ ВИДО ШТО БЕЗБРАДИЦА ПАТОСИРАО ЏЕНКИНСА АХАХА ТО БЕЗБРАДИЦО СРБИНЕ, ЧОВИЋ ВЕСНА ЈЕБЕ СЕ КО БЕСНА

6. http://www.dodaj.rs/f/3U/Eq/4JkDWOu6/neslon-otreso-govno.jpg

evo vam za uspomenu i dugo sećanje, lično sam uslikao u pioniru

7. KAko ga izvrte crnja axaxax
    Dajte strim neki

8. АУ ЛАДНО СИ СЛИКО ИЗ ПРВОГ РЕДА ПИЧКО БОГАТА

9. jbg baki, ima se može se

10. Lože se da ih sudija krao u prve 2 četrtine da nije sudio za njih bilo bi 20 razlike za Zvezdu.
    I ono izlaženje Vujoševića, pičkasto, imao sam bolje mišljenje o njemu. Ovo je sad kerov kurac od utakmice.

11. DŽONI DAJ NEMOJ DA BANUJEŠ LJUDE KOJI IDU NA TEMU VAŠIH 10 JE BILO OVDE PROŠLU TEKMU NIKO IH NIJE DIRAO. NEMOJ DA SVIRAŠ KURCU JBG. ILI DA SKIDAMO PRAVILO ILI BUDI REALAN NEMOJ JEBATI

12. посло пвт кајзену

13. samo da znate da sam poslao džoniju pvt(jer nije bio aktivan tada) kada su zvezdu eliminisali iz evrope da su njihovi došli na našu temu i niko niej banovan bio. pa vi vidite

14. Ђони тирион тиранин

15. Pa preterava jbg. Ovo je deseti put. Ima par normalnih koji neka i dolaze nema veze, i ja sam pisao tamo niko me nije dirao. Hteo Janpi da mi skine dres jedino al spemovali neki debili nekim klipovima sećam se i niko ništa. Mada nismo ni tražili.

16. Saće kapiram Vujošević opet da povuče ekipu.

17. prestao gledati poslije pičvajza, jebo im ja mater svima

18. Ajd banuj ovoh Rixu indijanca
    Sad mi žao grobara jebeš mi sve