КК Црвена звезда

1. Vidi ovog ljombera sto dosao na temu o zvezdi da prosipa svoje komplekse. Ja na kk partizan nisam ulazio, niti me interesuje sta pise manja navijacka grupacija koja je jaka uglavnom samo u virtuelnom svetu. Odjebi ljaljane i idi se tamo klanjaj vasem vodji sekte i onom malom pederu koji dopusta da ga ovaj nezno miluje po vratu svojim kabastim papcima.

2. Slika i prilika ponašanja igrača Partizana sinoć (ne svih, Bertansa i Gagića najviše) je kad se Lovernj i Gagić sudaraju u skoku u odbrani, lopa se odbija u aut i sudija pokazuje napad za Zvezdu. Gagić leži na parketu i hvata se za glavu, tipa nevera kako kradu, majku im jebem. E samo zbog toga mi je drago što su izgubili na način na koji su izgubili.

3. Ајде шта те чуди, па погле шта је Богдан изјавио, оно су Дулетове речи у суштини. Испран им је мозак, мислим то што је остало од њега..

4. sinoć mi se ogadila košarka
    danas vukajlija navijačka podjebavanja

posvećujem se ženskim temama
    dok i nat ne počne da banuje one koji ne vole njene recepte

edit: još da dodam da su na hepiju trenutno andjus i milojko
    odo da ih ne gledam lolata

5. - Nema spema
    - Nema ličnog vređanja
    - na protivničkoj temi i na svojoj temi ne postoji razlog da nekoga zoveš glodarom, musavim, svinjom, ćoravim i tako ta sranja.

Eto tri jednostavna pravila.

6. E jebali smo ih, i jos smo ih prebili!
    Sadomazo!

7. Skandalozno ponašanje sudija. Objektivno. Tačno se vidio njihov primarni cilj, zvezda po svaku cijenu mora postati prvak. Mislim, fmp-zvezda, kako god se to čudo zvalo.

8. Nema spema
    - Nema ličnog vređanja
    - na protivničkoj temi i na svojoj temi ne postoji razlog da nekoga zoveš glodarom, musavim, svinjom, ćoravim i tako ta sranja

OTVOREN PROSTOR ZA MAKSIMALNO LUPANJE GLUPOSTI NA TEMAMA, SAD ODEM NA GROBARSKU TEMU UVIJENO , KULTURNO, IZDEMAGOGIŠEM, I KAO CIVILIZOVANU RASPRAVU VODIM A U STVARI SEREM U VRIJEĐAM GORE NEGO DA NEMA OVIH PRAVILA.

9. DEBELI GMAZ SVINJOŠEVIĆ IMA DA UMRE KAD MU SE OSUŠE TA OBA JEBENA BUBREGA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

10. KULTURNO, IZDEMAGOGIŠEM, I KAO CIVILIZOVANU RASPRAVU VODIM A U STVARI SEREM U VRIJEĐAM GORE NEGO DA NEMA OVIH PRAVILA.

Ja sam i rekao da je to od starta problem. To se non stop i dešavalo.

11. Banovan je bio zbog toga Slepi.

12. @ Johnny Kurajber
    To je najveći problem,objektivni, meni u principu svejedno, na vašoj temi mislim da nemam ni 10 postova, ne interesuje me, na kkcz više ne čitam ni pola onih koji navijjau za kkcza , uglavnom, meni se jebe, a ti vidi šta ćeš i kako se boriti sa tim glupostima...

13. ja sam ga odbanovao, amnestiran sa ostalim ciganima, do narednog puta, jebi ga.

14. Nije isto banovanije Rasnog zbog spema i banovanije Janpija zbog ovoga pa da mogu da obojica budu amnestirani što kaeš. Mada baš me briga, ja nemam ništa od njegovog bana, on je bilde kako god.

15. ok, vidim da ti smeta, izvini, nisam ni video ta tebe vredjao, a da se ti bunis...

16. Ma ok, samo nek smo živi i zdravi ;-)

17. Ćoki donirao bubreg Duletu. Kaže, da nema Duleta poremetila bi se ravnoteža svemira.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.