КК Црвена звезда

1. Није још ниш' изгубљено, тек је 1:1. Ал' искрено, не могу да замислим да наши ово освоје. Класичне јајаре које води једно огромно јаје звано Радоњић.

2. Aj ne seri nego napusti temu.
    Ili sto bi gospodin moderator rekao: ,,odjebi sa teme"

3. hahahahahahahaaaaa

evo baš neću....

4. Највише нам фали још један играч који има мудо. Поред Јаке, остали су класични лузери.

5. не могу да замислим да наши ово освоје. Класичне јајаре које води једно огромно јаје звано Радоњић

još kad pomislim da će najverovatnije da ostane... prelako mu je oprošteno teranje Šilba iz kluba. da je ostao tu, iskreno ne vidim kako bi Zvezda izgubila ovu seriju i polufinale ABA

6. Па тешко, не само што је био квалитетан већ нам је баш и фалио такав тип играча у игри. Посебно јер је Симон остао једино класично крило.

7. psetu presao sindrom kukanja na sudije kada je bio na ovčarskoj temi.

Ja nisam rekao da smo izgubili zbog suđenja i kapiram da ostali znaju zašto sam hteo da napomenem ovaj podatak. Izgubili smo jer smo odigrali lošije od katastrofalnog.

8. Људи, после свега бар нисмо испали плачипичке и то је мени драгоценије од побједе!

9. Писао већ негде, ми зависимо од доброг шута, уигране акције немамо. Ако нс крене шут, одраћмо их, ако не, губимо. Све зависи од тренутне инспирације.

10. које то они уигране акције имају, дају овом малом да тера док не добије фаул

11. Nije da nemaju...samo je večeras bio problem što im se pola akcija zasniva na Pavloviću. Bogdanu večeras akcije nisu ni trebale jbg

El Kapitano prelomio tekmu sjajnom nepotrebnom tehničkom greškom na minus 5. Treba ga silovati budakom.

12. Све вам зависи од Нелсона, као што причам већ две године. Невероватно значајан играч на обе стране. Откад је он нервозан последњих месеци имате проблема на свим утакмицама. Гледао сам снимак прве утакмице данас, Нелсон је полудео начисто кад је Богдан почео да га пуни у трећој четвртини.

13. Zbog naših igrača treba uvesti pojam pičkoizam

14. Što je fazon truće, jedini taj nelson i može čuvati bogdana, koliko toliko

15. Не знам како није суђење, ако смо гледали исту текму, а ја мислим да јесмо, ситуација кад ми прилазимо на минус пет, свира се фаул и техничка.

16. Na osnovu ovog trućovog da iznesem jedno zapažanje koje nisam hteo da govorim na groboškoj temi a zanimljivo je:

-povredi se vesterman: de ćemo, kako ćemo, pa on je plej, kako bez pleja, to je najbitnija pozicija u timu

-suspenduju Nelsona i Pavlovića(druga dvojica go kurac) pa kako Pavlovića, oj je došo iz amerika, Pavlović jebe, kakav kurac Nelson, glupi crnac, jebeš prvog plejmejkera nama Pavlovića suspendovali

17. i sta reci a nezaplakati posle ovakve šupačke igre ove Zvezde jebem im sav porod koji imaju pa zar se tako igra za titulu i pred domacom publikom u odbrani ko babe nista nemogu odbraniti i kad partizan promasi uhvate loptu u napadu ko retardirani sut za 3 pojena 4 od 20 i nesto suteva djecu li vam jebem pola ove ekipa treba otjerati 1 Lazica kurcu nevalja 2 Simonovica nezna se dje suplji u odbrani ili napadu nista nema 3 Radenovic slab skroz 4 Marijanovic nekvalitetan igrac totalno nemogu stalno jedni te isti igraci vaditi Zvezdu iz govana koji ce kurac ova četvorica kad nemaju pojma cestitam partizanu na zasluzenoj pobjedi.

18. Nijjw hugo sudjenje krivo, imali smo na minus tri dva slobodna djenka oba masio, bez poena narednih par napada a oni sipaju i pisaj ga

19. Не знам како није суђење, ако смо гледали исту текму, а ја мислим да јесмо, ситуација кад ми прилазимо на минус пет, свира се фаул и техничка.

To jeste tačno ali je poenta da je ta tehnička bila opravdana jer je El Kapitano manjak dobre odbrane pokuša da nadoknadi urlikanjem, mahanjem rukama i unošenjem sudiji u facu.

20. Какве црна бацања помињете, и ми, и они промашили по 7. Шут из игре лош, нарочито тројке, Партизан ту нешто мало бољи. Победили су зато што је Богдановић одиграо још једну феноменалну партију и показао да је за ове услове играчина. И није га нешто посебно срало, шут 21/10, али зато има муда да повуче и погоди кад је најпотребније. Напад хаотичан без Нелсона, а Симоновић, Лазић и Липовиј катастрофални овога пута на обе стране терена. А и високи играчи су се истакли феноменалном одбраном на Гагићу лол

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.