Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
19 фаулова на коме, јеботе? Па Звезда је можда направила 25 фаулова укупно, можда који више. Је л' капирате колико је то нереално? Не знам ко може да измисли тако нешто.
bilo je 60 faulova u jednom trenutku ukupno, tako avdić reče. mislim da je na bogdanu saću baš da vidim
Ne kapiram zašto Bobi nije korišćen više kad su oni bukvalno igrali bez centra. Možda je povređen ili je samo Radonja lud. Ono sa Lipovijem kao plejmejkerom je bilo vr. Ubaci Rebića, svakako je bolji od ovog polukošarkaša. Simon standardno idiot. Raško teško da koristi mozak kada igra, a i kad ne igra.
Sve u svemu, užasna igra. A to ne igranje Nelsona je samo loš izgovor. Mi nemamo šutera i jbg, ne mož kad nema ko da preuzme. Oće Jaka, ali ne može trojku da pogodi u životu
Napunili ga ličnim greškama
Mogao je da igra i sa 3, 4 faula više nego što je sad igrao. I oni su imali dole problema sa faulovima. Izgleda da se Tadija polako pakuje. A verujem da će mnogi sa njim
Повређен је био, написао сам горе
bobi je imao 3 lične i izašao pa je ušao u četvrtoj i ubrzo dobio četvrtu pa se povredio
celu treću nije igrao zbog faulova
u obe tekme zajedno ima 18 faulova nad Bogdanom
A jbg, ako se povredi bobiša, moraće rale da igra više, što znači zdravo živci moji dragi. 8 faulova je bilo nad bogdanom, 9 nad dženkinsom. Da li naši imaju neke šuterske treninge? Da li nekad šutnu trojku na treningu? Da li vežu više od 6,7 bacanja na treningu? DA LI JE BRE REALNO DA NIKO KOŠ NE MOŽE POGODI
Moguće, nisam našao statistziku nigde za večerašnju tekmu
JA BI NJIMA DAO DA GAĐAJU BACANJA PO CELU NOĆ!
Sad ce Pseto na sledecoj utakmici umesto sudijskih gresaka da broji faulove lolo
JA BI IGRO SNJIMA U SKLEKOVE PENALA I TRICA
Hahaha, pa nisam ja ni rekao ovo za faulove nad bogdanom...a za brojanje grešaka su krivi objektivni groboši koji sada vidim suđenje ne pominju. pobedili pa je super suđenje bilo.
Да, то сам хтео да кажем, пардон, у обе текме има 19 фаулова над њим
Значи у другој било 19, а у првој био -1 фаул на њему? Лол
Па ништа посебно, пошто држи лопту целу утакмицу у рукама и игра скоро сам друго полувреме. Можда има и понеки фаул није досуђен на њему, али то је све део игре.
Како ништа посебно јеботе, човек је после прве текме рекао НЕК ИГРАЈУ ЏЕНКИНС И СИМОНОВИЋ МЕНЕ НИКО НЕ ПОШТУЈЕ НИШТА МИ СЕ НЕ СВИРА
Dobar je Bogdan, stvarno. I ne znam, čini mi se da ga baš "guši" xexe guši, Pavlović. Koji je takođe klasa
http://www.kosarka24.com/vesti/kls/14083-vujosevic-sudije-pokazale-hrabrost
ja sad videh ovo hahahhahahahhahahhha
Биг дил. Па он је клинац, јеботе. Нису му свирали неколико фаула, па се разочарао. Сигурно се сад каје због те изјаве. Гуровић је онда још као матор човек кукао како га не поштују, не свирају му фаулове.