Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
MZT potpisao Sagadina, jebi ga, šta ćemo sada?
Nema još nikakvih vesti sa sednice jebem mu mater, odoh do kafića da vidim da nije Anđus opet tamo-on zna garant.
opušteno ljudi, igramo evroligu, no sikiriki.
imam dojavu
Само овај део да цитирам..слажем се са анализом него само да додам, без обзира на евидентан страх који су судије имале да НЕ досуде фаул на Богдану наш Радоња је морао да нешто измисли, да нађе начин како да га заустави, не занима ме како тренер си снађи се зато те плаћају а Богдан ипак није ни Бодирога ни Џордан. 4 утакмице није могао да нађе решење, и не би ни да се играло 44. Само ово је довољан разлог да МОРА да оде, да не напомињем остале пропусте.
Контам да би распали Гуровић био боље решење, макар због тога што има харизму и нема тај Не Знам Шта Радим Телећи Поглед ла Радоњић
Доже, шта је спин у томе да то тело које организује такмичење нема везе са везом, па поред тога што одређује смешне казне за ношење хеланки, има и још смешније правилнике за одређивање судија у финалној серији по ком АПСОЛУТНО не постоји теоретска шанса да најбоље судије суде утакмицу?
А ако питаш ко је одредио исте судије за другу и четврту утакмицу, одговор је врло прост. Жреб! Тако се одређују судије. И зато и не одговарам на целе постове (осим што немам ни времена), јер су шупљи због тога што им мањка кључни аргумент читаве теорије завере (да Партизан делегира судије што је просто немогуће по постојећим правилима).
Е ПА ЖРЕБ ЈЕ НАМЕШТЕН!!1
David Pick @IAmDPick · 1m
Sardegna Sassari, ALBA Berlin and Red Star Belgrade, I'm told, have received Euroleague cards for next season.
David Pick @IAmDPick · 7s
ASVEL Lyon, Hapoel Jerusalem and Unics Kazan will play Euroleague Qualifying rounds, according to sources.
Ел то сигурна информација?
Nezvanično još uvek, ali ovaj čoek ima uvek info iz prve ruke. Možete ga zapratiti na tviteru, dosta zna i oko dolazaka igrača.
JEBAĆEMO EVROLIGOA
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/255002/Zvezda-u-Evroligi-Partizan-ni-u-kvalifikacijama
ЕВО ГА НАПОКОН! ГЛОДАРИ ИСПУШИЛИ ЛОЛО
Нисмо заслужили, ал ето добро ће доћи ваљда.
Dobro je, ni krivi ni dužni u evroligu, sad još otjerati 6-7 ljudi pa da predjemo igricu
Више среће него памети. Али колико ми тек сада смешан онај Ловац у мутном што је начуо да читава Европа лобира да Партизан добије позивницу, а остадоше и без квалификација...
Јебига, одбијена директива у последњем тренутку...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=25&nav_id=867759 Ео и Б92 објавио.
Јебач, не мораш бити толико зао :/
Нека, нека клинци који тек долазе на сајт знају која екипа је крем европске кошарке а која игра ципирипи куп.
ЕВРОКУПАШИ ЦИПИРИПИ ЛУДАЦИИИИИ
зашто ципирипи
Sad u stručni ptab dovesti Miličića i Bogdanova umjesto onog ćelavog. Čisto kad vide kako pičke igraju da ih na pravi način motivišu. tako što će čerečiti simonovića
Бач, док смо ми играли еврокуп, глодари су га називали Ципирипи куп. Поред купа Лилијане Ринкети и Мики Маус куп.