КК Црвена звезда

1. Види се напредак, тада смо се у заиста узбудљивој сезони једва спасили испадања из Јадранске, а сада као навијач евролигаша гледам како супранички навијачи копају по теми и 3 године старим постовима да би нашли нешто "компромитујуће" лолек

Каква забавна манифестација потиснутог беса.

2. Kako se slatko nasmejem kad vidim naziv teme
    https://www.youtube.com/watch?v=xsMmLZaHSkg
    JEBAĆEMO EVROLIGOAA

3. hahah jbt sanšajne koliko sam trazio ovui pjesmu

4. I sad mislim ozbiljno ono što sam ranije predložio, a to je da derbije u okviru KLS-a igramo sa juniorima, da nas nabijaju po 30 razlike, oni zadovoljni jer je "takmičenje regularno", neće padati mrtve glave ukoliko budemo u prednosti i svima dobro.

5. Nije ti loša ideja šalabe, ali tad če KLS biti eminentno takmičenje, nešto između NBA i Evrolige pa ko tu dominira, jebi mu sunce ...

6. http://galeri.uludagsozluk.com/29/kalimero_36910.gif

ПА ТО ЈЕ НЕПРАВДА! ТРЕБАЛО ЈЕ ДА ИГРАМО ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО У АБА ЛИГИ!

Види се напредак, тада смо се у заиста узбудљивој сезони једва спасили испадања из Јадранске, а сада као навијач другог клуба гледам како супранички навијачи копају по теми и 3 године старим постовима да би нашли нешто "компромитујуће" лолек

Стеван објаснио!

7. Него, озбиљно, срећно у ЕЛ. Има ли неких информација шта се дешава у клубу? Има неких пичвајза у управи, прича се...

8. Salabajzere cemu transfer post?

9. Ја сам ово прочитао на Б92.

Ova odluka mogla bi umnogome da utiče na budućnost Zvezde jer navodno u klubu postoje dve suprostavljene struje, pišu Novosti.

Čović je jasno stavio do znanja ko bi bio najzaslužniji za očuvanje statusa učesnika elitnog takmičenja. Poruka je, između redova, upućena oponentima u rukovodstvu koji smatraju da su crveno-beli mogli mnogo uspešnije da završe sezonu.

Ostanak Čovića na mestu prvog čoveka zavisiće od intenziteta pritiska druge strane, koja ima velikog udela u finansiranju kluba, ali i od njegove rešenosti da nastavi projekat koji ulazi u treću godinu, prenosi beogradski dnevnik.

10. Stavi na onu temu Džanki.

Truće, čuo sam i ja, izgleda da se Čoviću izmiče stolica.

11. Ето, у КК постоје две струје, у ФК ни једна

12. Ето, у КК постоје две струје, у ФК ни једна

Hahahahahah

13. Hahahaha skauzeru!

Inace cipiripi kup je zbog toga sto je Euroliga kao Eurokrem a cipiripi je drugorazredan. I euro ovo ouro ono...bar sam ja tako kapirao.