Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Не постоји шанса да прођемо.
prolazi milion i po posto
Vi ako ne prodjete u top16 izvriste kolektivno samoubistvo.
Са Радоњићем и Симоновићем као првом опцијом на крилу, не можемо ни у Топ32 Еврокупа.
Ma Simon Kapiten bacač kladiva ide ali Radonja ostaje. Možda bi bilo bolje da je obnuto, jednog neandertalca u timu možeš pokriti ostalim igračima ali kad ti je trener podbrdsko tele popušio si ga.
Što se Simona bacača kladiva tiče-žali bože onih fizikalija, kako se ne upariše sa nekim normalnim mozgom.
Gde to ide Simon Kapiten, koji to jadnici hoće njega u timu i još su spremni da plate za to?
Nek ide de oće! Istekao mu ugovor bre... Osim ako se Radonja nije emotivno vezao za njega.
Nekako mi je važnije ko će da dođe...
To se podrazumeva ali nećemo imati roster od 32 igrača jbg...mora neko da ode da bi drugi došli a da se ja pitam ne bih produžio ugovor ni sa jednim od igrača kojima je istekao. Osim možda ali veliko možda sa Nelsonom ako baš ne nađemo nikog boljeg, što verujem nije neki problem.
Kome je još istekao ugovor?
Ne bih ja Admirala tako lako otpisao...dobar je on. Nije vrhunski, ali da jeste ne bi ni igrao u Srbiji.
Он је сисица
Ne treba on da bude glavni igrač, ali u mnogo čemu pravi razliku.
Nije loš ali nije ni previše dobar. Voleo bih pleja sa ASISTENCIJOM. Bobi ostaje, treba nam bre neko da mu daje lopte POD KOŠEM a ne na 4m od koša.
Nelsonu, Tadiji, Simonu, Radenoviću, Katiću. (99%, mrzi me da proveravam da nisam nekoga zaboravio)
Sem Nelsona, drugi će nam mnogo nedostajati. Izuzev Tadije ova ostala trojica su OK da budu 9. igrač u rotaciji, ali ih je previše za tu laskavu titulu.
Волео бих плеја који попут Богдана има муда да преузме одговорност. Нелсон не уме да уђе на улаз, против Цибоне (дакле у најбитнијој текми) од 10 улаза промашио је 11. И то није обичан промашај, него онај најгори фејл, као кад ја на Ади кренем да закуцам преко ортака који има 192
Pa za devetog imamo Lipovicu, on ima još ihahaj ugovora da guli...
Nelson ne da ne treba da bude glavni igrač nego nije u stanju da bude glavni igrač. Igra solidnu odbranu zbog kvalitetnih fizikalija ali od tih specijalaca već imamo Lazića i Jaku. Mi smo i ove godine igrali prilično dobru odbranu(nećemo o utakmicama kada nismo da ne naiđu oni sa druge teme) ali nismo imali ni jednog jedinog šutera(a mnogo njih je važilo za šutere: Đenka, Tadija, Simon)
Ja bih Nelsona, a možda čak i Radena ostavio. Nije on tako loš igrač, ima sportsku inteligenciju na zavidnom nivou, samo ga poprilično jebe drvena ruka. Ovi ostali, putujte igumani. Katić otkad je bio na pripremama za repku nije isti igrač. Pročitan načisto.
Sve u svemu, ako ostane brđansko govedo - mrka kapa. Umnogome zavisi od trenera, a mi imamo Mila Đeksona.
Skauzeru, Bogdan nije plej iako je dosta igrao pleja prinudno. A da nam treba takav na 2-3 to stoji ali kome ne treba takav tip igrača?
Lično bih voleo pleja koji će imati brdo asistencija pre nego poena.
Симон после дербија оде на Аду, стави бркове да га не препознају и закуцава преко клинаца '95 годиште и буса се у груди ко мајмун. После сачека да сви оду и сам шутира тројке, нуме да промаши
Ma 99% sam ubijeđen da se traži trener, ali ne bilo kakav i ukoliko se tu izvisi, onda Radonja ostaje.
Nelson je dobar, ne bih se ja njega tek tako odrekao. Ovi ostali, Tadija, Raden i Katić neka idu, valjda od Mege uzmemo zamjene. :)
Nesumnjivo je školovan igrač. Za Tadiju je prof dr mr! I neke utakmice je odigrao školski. Ali nije konstantan jebiga, jebeš to. Ceo tim na m u stvari nije bio konstantan-ni za jednog igrača nisi smeo da kažeš da daje svoje prosečne poene na skoro svakoj utakmici. Osim Lazića, on je držao svoj prosek od 6-7 čini mi se.