Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Cao Zapata, os kurtza?
Danas potpisuje Kalina, rekla mi baka.
Stidljivo se po medijima povlači Dangubino ime...aludiram na to da se povezuje sa Zvezdom.
Teško da će Dangubić ili Micić. Jokić neće sigurno, jer radonja neće da gomila igrače na 4. Iako Jokić može i 5 da igra.
Gudurić, Kaplanović i Kalina su 99 posto sigurni. Sad čekamo strance. Danas bi trebalo sa Nelsonom da se vidi ostaje li ili ide. Mada ima ponude fine, tako da sumnjam da će ostati.
Inače da kažem opet za Birčevića, Savović za siromašne, samo bi uzimao minute Mitroviću i Tejiću, a očekujem od njih dosta ove sezone.
Necu prestati da se nadam Jokicu i Micicu dok ne potpisu za nekoga ili se rok ne zavrsi :)
Nelson ide, proveren info...
Meni se čini da ćemo imati lošiju ekipu nego prošle sezone.
Тешко да може лошије и пичкастије од ове екипе са краја сезоне, али увек можемо да се надамо!
Pa dobro, Radonja je odradio bezmudost, ali kontam da ćemo imati igrače manjeg kvaliteta.
Meni se čini da ćemo imati lošiju ekipu nego prošle sezone.
Pa naravno kad vam je jedino merilo kvaliteta Partizan.
A posto cemo mi imati znatno losiji i jeftiniji tim,eto prilike da coki opet ispusi kurac,al ovaj put za manje pare
Micic mi je ortak, i bas malopre pricam s njim, jako je zainteresovan da dodje u jedinog srpskog evroligasa. Ako neko samo oce da ga pokupi na zeleznickoj ili da ni kaze pa da mu prenesem na koji bus da ide, nije siguran dal mu ide 88 ili 511 ka ostvarenju sna...
U ovom ternutku ovi koji su u kombinacijama su sigurno lošiji, ali imaju veću mogućnost za napredak, jer realno, Simon, Tadija, Radenović, Lazić su u svom zenitu, nema više napretka, sve je u Radonjinim rukama opet, i iz izstog razloga će opet napraviti pizdunsku ekipui opet pušimo
Jedino ako ste s nama u grupi za Evroligu.
To da li cemo biti bolji ili losiji od prosle sezone zavisi najvise od crnaca. I to je realno stanje u pola evrope a ne samo kod nas.
Svi navedeni igraci jesu perspektivni talenti ali za nesto vise od ucesca u EL nam treba dobar crnac.
Ima li kakvih naznaka da nešto od crnaca pokupimo iz Italije?
Ja jos o crncima nista nisam cuo a i mislim da je rano jos...na kraju ce se dopuniti roster sa njima.
Mada smo prosle godine vrlo rano doveli silba i djenku.
Da li bi se Šilb vratio kad bi ga lijepo zamolili? :(
http://mondo.rs/a706258/Sport/Kosarka/Valensija-napada-Demarkusa-Nelsona.html
Kaplanović je sasvim solidan, 1995. godište 209cm
Ima dobru tehniku i šut, možda bi trebalo malčice da se nagruva, čitaj-ojača.
Ako bih birao samo jednog od Meginog trija o kojem maštamo, moj pik bi bio Vasa, pogotovo što smo na poziciji pleja najtanji. U slučaju njegovog dolaska, i očigledno izvesnog Nelsonovog odlaska, odlična varijanta bi bila da Dunđerskog dovedemo za rezervnog pleja, a da kao "dva stranca na pozicijama crnaca" dovedemo neke dobre šutere, koji imaju u rukama po 15-20ak poena. Ne bih imao ništa protiv da jedan od te dvojice bude Kinzi...sigurno nije skup kad, jelte, Paća nema prebijene pare, pa je tamo pikao za stipendiju.
Sta kazes da probamo?
Micić, Đenka, Šilb, Mitrović, Marjanović... Eh...
Dio, oni se, ako sam dobro razumeo, dvoume izmedju nelsona i drejpera lolo