nek ti pukne jorgovanka
pičko zloslutna
Piši govor nesrećo...
nije umrla strana
koji će ti govor
Treba da se obeleži.
Predvidjam saljevanje strava grobarima nakon sto jebemo galatasarajeva u osmanskom habitatu
Izgubićemo u Podgorici i možda u Ljubljani ove sezone u regularnom delu.
Gotivno je svake godine pratiti ta vaša stanja. Od početnog kurčenja bez granica, preko lagane pojave prvih nesigurnosti, sve do besa i očaja koji usledi na kraju.
Biće zanimljivo videti svinju na derbiju kako se koprca. Biće 45 razlike.
Gotivno je da bez obzira na sve na kraju igramo evroligu, a ako to budemo ostvarili ja zadovoljan.
Џони немој за две недеље да банујеш кад будемо прскали по вама :) Ако ништа друго, пусти нас да уживамо у овом нашем периоду до марта, после ћемо се ћерати лоло
Evo i ja apelujem dzoni pusti ih da se raduju zna čovek da poludi od tolkog jebanja u čmar lolo
A dobijate za dve nedelje lagano zna se kad partizan dobija hehe
Jednom mesečno, ko i svaka druga pička.
Pazi ovo nije prskanje već bockanje, a nekolicina vas već dva meseca bleji kod nas na temi vrlo često i doduše takođe bocka samo. Pa jebemmumater jesmo bagra internet huliganska il' nismo. Mora malo, naravno da bude neke mere, osim u slučaju međusobnog susreta naravno :)
vidite li i vi ovde grobarski rukopis
pis pičko
http://images.kurir.rs/slika-900x608/pismo-zvezdasa-foto-facebook-1416170696-590787.jpg
Koja je fora za Neptunas i Lufthansu? Džikić je nešto spomenuo uz konstataciju, "ma to svi znaju", sem mene... :-/
Otkud sad sva ta priča o prskavanju? Ok igramo. Neku bolje, neku lošije, normalno je valjda da ne možemo dobiti svaku tekmu 10+ razlike s tim da smo tu prednost zaradili u 1/4 i održavali do kraja. Juče pukli drugu i treću četvrtinu, nakon odlične prve, ovi preokrenuli... I tu nije izgubljena glava, pa da se krenulo u jurcanje, nerezonske trojke i tako te uobičajene budalaštine. Ekipa je kvalitetna, nisu ni neiskusni baš, tako da se uglavnom nađe pojedinac koji će iskočiti i napraviti razliku kad treba. A i Radonja nije toliko mutav, kao da je neke knjige u međuvremenu pročitao.
A i derbi je taman oko svinjokolja. Slučajnost? Ne bih rekao...
Pa nasi tamo leteli pun kurac sati, da li je kasnije let ili nesto tako, nemam pojma. Pa posle busom isli u tu Klapeidu ili kako se vec zove.
Kako će o da puknemo na kraju sezone....
NEVERA