КК Црвена звезда

1. Truće, računao sam da pobedom nad Valensijom imamo 75% šanse da idemo dalje već nakon ovog kola, tj danas...

2. Е па сасрећом, да се одржи тај континуитет српских клубова у топ 16, мада не знам чему ложење кад сте 90 посто прошли.

Hvala najlepše, veliki pozdrav Zapati i njegovoj porodici.
    I +milion za ovo što kažeš za loženje.

3. Neki kvalitetan strim ili da na vreme bežim otkuće?

4. Mogu da ti dam d3 nalog za večeras ako oćeš, ja sam na putu do kafane i neću gledati uživo tekmu, tako da mi ne treba. Ali samo za večeras.

5. Daću ti ako on neće, ipak sam njemu prvom rekao, jbg druže. Red je red.

6. Idi u kafanu, pocece.

7. Ma u busu sam, na putu... preko fona sam

8. ти си бог :Д
    дај само упутство у певете како, пошто сам ја у говњивом пакету с аренама, па не знам. може ли на лаптопу, може?

9. http://www.serbiaplus.com/sportklub1.html
    ево вама сиротињо, слика одлична, уме само да сецне на пар секунди, ал' боље нема јбг.

10. Reci kolko sam dobar lik a

11. rasni pičko
    tražiš strim a balije srušiše krst
    cccc

12. rasni pičko
    tražiš strim a balije srušiše krst
    cccc

Svakako nije imo dozvolu.

13. Al ih Markus naučio da asistiraju lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.