КК Црвена звезда

1. Dobro, lupio je Cirbes lepu bananu. :D

A Nedović kako je igrao bolje što nije došao sad kod nas.

&

Иза Барсе и ЦСКА, Звезда има најбољи кош-количник у Евролиги!

2. i imali smo odlično suđenje

3. Nisam nikako htio da opljunem po Cirbesu... Nego sam bio uvjeren da čuva Bobija za kraj jer ga je izveo negdje sredinom četvrtine. Mudrijaš je taj Radonja, zajebo me. I dalje sam mišljenja da je Bobija trebalo tad ubaciti. A za Cirbesa sam baš pominjao da je kul što imamo rezervnog centra zbog koga te nije strah kad je na parketu i ne čekaš samo da prođe vrijeme da se odmori prvi centar. Ma do jaja je ekipa, duga klupa u kuac.

4. А што бих волио да добијемо Макаби у групи и да их карамо у сред Израела па да се опет питају "Who the fuck are these?".

5. dadada. Makabi i Pao. Jači smo i od jednih i od drugih

6. http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=693#post_3025789

Bilo bi ekstra kad bi nam grupa bila ovakva. Mozemo da dobijemo svakog. Barsa i Real bi bili favoriti realno, ali nisu nepobedivi. Sa ostalima mozemo da se koljemo lagano. Ne dao nam Bog Fener i CSKA :)

7. čestitke komšije na prolazu
    da dogurate do finala, fino vas ovako pratiti uz pivo, šteta bi bilo da nemamo koga pratiti

8. у што би нам ово била лепа групица у топ16, знаш да пуцаш све од барсе и реала, и то је коректно, а с осталима не да можеш да играш, него би и тињала нека нада... једемо говна, доста је што ће играти још 14 утакмица у европи, шта'ш више. ако се и добије нека јака екипа - одлично, ако се не добије - јеби га. мада никако да се навикнем да је ова звезда у ствари стварно јака. све рачунам сад ће да их посере неко, сад ће, кад оно никако.
    од три пораза ове сезоне, један је био чист, против олимпијакоса, а ова друга два несрећно. јебемлити!

9. od ovakvog Reala se ne puca
    jači smo kući od njih lolololl

al ozbiljno

10. Da nismo navijali za Olimpijakos kad se lomio rezultat svašta bi bilo u toj utakmici.

11. Galatu lagano, Albu takođe, Uniks 1:1, Makabi 1:1, eto već četiri pobede minimum (kad već maštamo).

12. Dal je realno da mislite da nećemo ući u f4. Pa sad smo rasterećeni, karamo redom.

13. Koja madjija, ne verujem. Odlicno igramo, ne znam sta vise da ocekujemo koji kurac, sve tekme egal ili dobijamo, ali svakako cekam da vidim kako igramo protiv top 5 timova. Kod kuce apsolutno svakog mozemo da bijemo,a na strani, videcemo. Jebeno bravo.

Kako ide genijalna pošalica neko bio u F4 koliko neko sa dva kluba zajedno u EL.

Au Dzoni, od svih vasih sam ocekivao da dodju ovde i pokazu koliko im je krivo, sem od tebe. Bas te jebe sto jebemo EL trenutno.

14. A provalite Ribasa (cenim da je on) na 0:24 hahahaha, po sistemu "pa leptejebo više"... hahahah
    https://www.youtube.com/watch?v=3muasjV64wg

15. И Митровић је објаснио вечерас, асистенцијама.
    https://www.youtube.com/watch?v=v4-Zw2LWAbg
    Скоро увек има неку добру, али вечерас је одвалио.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.