КК Црвена звезда

1. Dovesce igraca na 4/5 90% takvog su trazili i na pocetku sezone pa je odluceno da na trzistu nema nista kvalitetno a jeftino(jer nismo partizan da dovedemo macvana jbg ili pavlovica(sad ce da navale ko zunzare, znam)) ali sada ce verujem dovesti nekoga

Ja inace drkam na jokica od kraja prosle sezone i krivo mi sto mi nemamo naseg gazimuda ko grobari da nam zavrsi transfer :) sa njim-top8 milion posto.

2. Лепо би било, али ако наставимо овако да играмо, мислим да ће НБА екипе да нам поузимају цео тим. Митровић ће бити сигурно драфтован, Калинић исто, Вилијамс и Боби ће добити понуду за НБА.

Јбт, сад видех да је Калина син некадашњег стонотенисера и репрезеатативца, Зорана Калинића, који је Звезди 1992. године донео прву титулу у стоном тенису. У репрезентацији су то били чувени дублови: Калинић - Лупулеску и Калинић - Приморац.

3. Митровић ће бити сигурно драфтован, Калинић исто, Вилијамс и Боби ће добити понуду за НБА.

Хаха је л' се зајебаваш? Па нико од њих не може да примирише НБА лиги, нажалост.

4. Pa nece nba ekipe jebiga...nemaju koga, kapitena i dangubu jedino ali danga igra lose za sada. Kalina je nba-u potreban koliko i ja :)

ali makabi je hteo bobija jos letos uz obestecenje coki reko ma jok brate imamo love bile poplave lololo pa me ne bi cudilo da ako nam forma ne padne navale cska, barsa, valensija, oly

5. Jel ovo iz iskustva hnjohnjohnjo
    Nego da vam čestitam na top16

6. Fala dusxane sedi sad ce kafa i slatko

7. Бројке све кажу каква смо екипа. Има логике ово Фендерово, биће јебено задржати играче. Бојим се да ћемо проћи као Партизан послије фајнал фора кад им је отишла скоро цијела екипа.
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/el-obratite-paznju-na-zvezdinu-kos-razliku-205180.html

8. Наравно да ће бити јебено, али какав црни НБА, дал сте реални. Једини који може да оде у НБА је Митровић, јер дечко стварно има предиспозиције да буде једна од најјачих четворки у Европи. Тешко да ћемо задржати Вилијамса и Бобија, навалиће Руси и Турци ко муве на говна на њих, али се надам да ће доћи неке адекватне замене.

9. каква курчева кош разлика јеботе, што гледате то уопште?

јес да играмо добру одбрану али у групи смо имало само један јако добар тим, ови остали се распадали

видјећемо шта ће бити даље, надам се да ће неку зверску тројку да доведу

има ли ђе да се види који су нам могући противници?

10. Ma gde nece biti tesko...bobinator ide garant a sa markusom jedino da nas ukenja na foru toga sto je lider ekipe i ima svu slobodu-vidi se da mu odgovara. I da zamastimo ugovor malo jbg :)

11. Добро, неће баш у НБА отићи, али по Европи има да се размиле. Чим замиришу еврићи, готово, иде она стандардна прича "вратићемо се да завршимо каријеру, Звезда заувијек у срцу".

12. Mogu da im mirisu evri do sutra ako imaju ugovore... koliko ja znam na kraju sezone ugovori isticu djenki, markusu i bobiju

Mozda i bratu brancilu

Moram da proverim...

13. Баче,, не идемо на ЦСКА и Фенер што је одлично, јер људи играју свемирску кошарку, али зато нам долазе Барса, Реал, ПАО и Макаби највероватније.

14. Ma nek prodju turci mrtvi da njih povucemo sa sobom

To bih voleo

15. Ја не бих волео Галату због могућих инцидената. Ми смо говна, биће мртвих и доживотна дисквалификација лоло

16. фенер стварно кида, ако не освоје сечем курац

прељепа кошарка, штета што су турци

17. Већ се сада види да ће у финалу играти ЦСКА- Фенер. За класу су испред свих осталих.

18. Ја не бих волео Галату због могућих инцидената. Ми смо говна, биће мртвих и доживотна дисквалификација лоло

a zasto mislis da bi ih ja zeleo? Da im na pravougaonom terenu u casnom sportskom nadmetanju vratili za oduzet mlad zivot? Lol

Edit: atomsku kosarku igra fener al to se i pretpostavljalo pre setone

Edit 2: ma kakvi kurac vidjeno finale pa kako ih izjeba makabi sve prosle sezone

19. ОЋЕ ИГРАТИ РАСТКО У НАСТАВКУ?

ЈА ЕМБИЕЈ, ТИ ГОWНО

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2014/06/366375_petar-graso-15_f.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.