Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Недеља, Јанпи! Недеља!
e pa unapred se ogradjujem od eventualnog poraza. bojkotujem sve sto se igra na pamfila i pofirija.
Naravno da je umoran, al brate ako moze jebeni milutinov da igra 33 minuta po tekmi, a ima 2 grama u nogama, moze vala i bobi kome treba mnogo manje snage da odbrani nekog centra ili izbori poziciju u napadu.
Fora je sto je radonja glup, pa odmara bobija u sred cetvrtine.
Umesto da covek pusti da igra prvih 8 minuta, pa ga izvadi. 2 minuta prve cetvrtine + pauza izmedju cetvrtina (+ eventualni tajmaut u zavrsinici) pa onda ga iskulira jos 2 minuta druge cetvrtine. To je 4 minuta efektivne igre izostanka, a on sedi na klupi bar 10 i ODMARA.
Zatim isti taj scenario u drugom poluvremenu, i to ti je da igra 32 minuta i bude mnogo sveziji nego ovako kad ga odmara u sred cetvrtine i onda mu igra samo 27 minuta protiv realno PRESMESNIH centara.
Naravno , podrazumeva se da Zirbes za to vreme treba na vrat da se penje protivnickim centrima jer nije poenta da im da kos, nego da im jebe kevu fizicki i izmori ih sto vise.
Jeste, uopste niste napadacka ekipa, samo sto imate po 80 poena po tekmi u rukama. Radonja je klasican debil koji pegla najjacu odbranu protiv buranije u ABA ligi na +15,20 razlike jer oce covek da se kurci ubedljivim pobedama i dominacijom. Vi utakmice treba da dobijate odbranom samo u EL jer tamo jelte svaka ekipa u top16 moze da postigne mnogo poena. A u ABA ligi lepo treba da ubaci prvu petorku, nabije 20 razlike i onda ubacuje decu i PUSTI IH DA IGRAJU , a ne da vraca Bobija u igru na pet minuta pred kraj na 20 razlike protiv krajnje nebihtnih protivnika u krajnje nebitnom trenutku.
Zato je za nas grobare, Radonja trenerski mag i zelimo mu sto duzi mandat na klupi CZT.
Ps. Cestitke na novom rekordu, stvarno ste tim bez limita.
Jeste da se vi "ne secate" al imali ste i gore sutersko izdanje, posto ste protiv Partizana pre 2 sezone cini mi se, trojke u jednoj od tekmi, cini mi se poslednjoj, gadjali 0/22, i na kraju ubacili cini mi se 2/25. Naravno, Partizan nije Zalgiris pa vas je tu tekmu nabio 25+ razlike :*
A coki se bas navrzo na humanitarnu pomoc , pa to ti je.
http://i.imgur.com/7YIPOAI.png
Ne možete reći da nismo oborili rekord, 0-19 rođaci eeeee.
Jebiga...0-19....sjebali smo i matematiku, rušimo zakone verovatnoće...vene bogoslavov bledo gleda i neverue!
Samo da vam dodam još jedan faktor u jednačinu - dok je Thilmo bio u trajnom banu Zvezda je gubila.
Valja pojačati ekpiu s luksom i pazlom
A jes se gazi navrzo na mene :) Mrzelo me da ti odgovaram onaj dan, bio umoran ko pas :) Kad sednemo na nekom fudbalu, basketu pa ćemo uz pivo da prodiskutujemo.
To za Bobija je bilo na početku 4.četvrtine. Vidiš da ne može da diše. Tukli su ga samo tako. A on nije igrač koji može da odigra ceo meč. Nažalost.
Pazi, da se ne lažemo, mi nismo ofanzivna ekipa. Pogledaj naše "šutere" npr. Nama najbolji procenat za 3 ima Lazić. U odnosu na ostale ekipe u EL nismo uopšte. U odnosu na ABU jesmo. Složićeš se da je velika razlika između ta dva takmičenja. Vi uvek možete reći da je Saša Spasitelj Pavlović Nemanjić vrhunski napadač. Mi nemamo takvog igrača koji će gotovo sigurno pogoditi kad je sam ili koji će da izmisli šut.
Brus, mislim da sam zaslužio odabranu defku za požtrvovanje.
baci pogled ovde: http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=837#post_3102880
https://www.youtube.com/watch?v=EAH0kw_Tl84
sad mi je jasno zašto ste ga tukli.Šutira bolje od vaših igrača lololololo
miša kara cigane luudake
Лол, ако победимо Брус? То је као оно, може сине ако завршиш са просеком 5.00. :)
Него, некако ми уопште није криво што смо изгубили. Не знам, да ли сам навикао да губимо неизвесне завршнице или је ово реалност јебига, Топ16 је успех, још је рано за Топ8.
Pa nisu neizvesne završnice na strani poraza brate. Egal je.
Koji egal, si lud? Zadnje dve god sam izgubio 10 godina života zbog stresa.
Ma uzeli smo makar 3 neizvesne u zadnja 3 meseca fazon. Dovoljno jbg
Napravi mi takav gif od mog avatara.