КК Црвена звезда

1. Ови педери продају само комплете улазница за куп Кораћа.

2. Dalol izađe skuplje nego EL

3. Au pseto kako si me popiso sad citirajuci stevana, sta je sledece? Nisam stavio zarez na pravo mesto i promaklo mi je veliko slovo? LoL

Не брате него си него си рекао нешто што није тачно, погреши човек јбг, па те стец исправио а онда си кренуо да мутљаш да се повадиш а ја сам ти само цитирао колико је оно што си после рекао различито од првог, ништа више.

Иначе ја се зато трудим да са гробошима причам само о кошарци без ових осталих ствари у којима се никад нећемо сложити.

4. Ja sam isprva hteo da kazem da ste znali i duze da cekate prvu trojku. U tom smislu sam rekao gore, jer 0/22 je losije od 0/19, al nije valjda da cemo sad o tome da razglabamo ne znam ti ja koliko..

Nego, i ovaj put vam bezimo u kupu, izgleda da nece ni da idu u Nis :D

5. Pa realno bih gledao samo polufinale i finale, a komplet karata dve hiljade.

6. Ja sam isprva hteo da kazem da ste znali i duze da cekate prvu trojku. U tom smislu sam rekao gore, jer 0/22 je losije od 0/19, al nije valjda da cemo sad o tome da razglabamo ne znam ti ja koliko..

Па само сам рекао да си погрешио, нема шта да разглабамо

А ово друго-или имаш муда или идеш у школу. Ако си добар у школи добијеш и стипендију :Д

7. ONo sto hocu da kazem je da su sve ove nase spike vezane za klubove klasicno drvljenje kurca jer niko nikog nece ubediti u suprotno. Vi imate stvari u koje verujete i koje tripujete, isto kao sto i mi imamo stvari u koje verujemo i koje tripujemo.

Ovde si u pravu, samo ne radi se tu o razuveravanju nekoga, to je iluzorno i besmisleno. Ne treba delije razuveravati od bilo cega, znaju oni dobro o cemu se ovde radi. Nasa je sveta obaveza da ih prcamo do iznemoglosti.
    Svaki delija sa trunkom mozga u glavi zna da navijaju za FMP. Tu nema nista nejasno i neobjasnjeno. Svaki uspeh FMP-a ce kobajagi slaviti, ali nikada do kraja, uvek je tu cinjenica da to nije Zvezda i to je ono sto boli.
    Ali jebiga, sta da vam radim, moj Komsija Zoran (covek koji je od ulaznica placenih da gleda Zvezdu mogao kupiti solidnog fudbalera) ne gleda KK vec par godina. Oca rodjenog pogodio cepanicom kad mu nije dao da ide na neku utakmicu. Nema veceg delije da ga ja znam. Kaze lik ko ih jebe, ja da navijam za FMP nisam lud. Cekam Zvezdu.
    To postujem i mnogo mi nedostaje derbi. Vec godinama.

8. Nasa je sveta obaveza da ih prcamo do iznemoglosti.

Капирам да не би могао да прцаш ни недопрцану козу у шпајзу 2 са 2 са све рибарским чизмама.

9. http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/264455/Ovo-je-intervju-legendarnog-Zeravice-za-Blic-koji-je-razbesneo-Duleta-Vujosevica

Istorijski je za košarku da neko tako slabo šutira slobodna bacanja. Tolike godine se bavim košarkom, ali dosad nisam video ništa tome slično. Kada ubuduće budem predavao trenerima, kao negativan primer ću navoditi baš ovu utakmicu. Da su igrači Partizana normalno šutirali penale, lako bi pobedili.

A kad smo vec kod objektivnosti , ovom gospodinu nije smetalo sto stvarno, NIKAD NIJE VIDJEN LOSIJI SUT ZA 3 POENA U EVROLIGI? m?

10. Moj komšija Milan mi je poručio da ti prenesem da ne jedeš govna i da nabiješ dupli u dupe, kad se oslobodi mesto od snoške koju imaš svakodnevno s dećkom.
    Njega poštujem, i ne mogu da ne prenesem. Jbg.

11. A kad smo vec kod objektivnosti , ovom gospodinu nije smetalo sto stvarno, NIKAD NIJE VIDJEN LOSIJI SUT ZA 3 POENA U EVROLIGI? m?

http://www.sportal.rs/news.php?news=139961

12. Гази, ајде Стец...али да те Фендер овако поклопи ти стварно не иде у прилог.

Или си хтео као неки у коментарима у овој вести да упоредиш изјаву са оном за ваша бацања? Ако си то хтео-немој, одмах ти кажем.

13. Da pseto, bas to sam hteo da uporedim jer

Kada ubuduće budem predavao trenerima, kao negativan primer ću navoditi baš ovu utakmicu.

i

Nadam se da će naš tim bolje šutirati već u sledećem meču...

nije objektivnost vec klasicno jedenje govana.

a da ne pricamo da ovo

Istorijski je za košarku da neko tako slabo šutira slobodna bacanja.

iako to cak nije nikakav negativni rekord niti slicno, dok je ono i zvanicno najgore sutiranje trojki u Evroligi U ISTORIJI

14. А можда човек само није хтео да се опет замера навијачима са оштром оценом када је видео како сте реаговали на његову прошлу изјаву...

Или навија за звезду, шта ти мислиш?

15. Dobro Gazi, priznaj da si ispao. Ne ide ti u prilog što pokušavaš da se vadiš a sve je očigledno.

16. Iskulirajte ta jbg.

http://mondo.rs/a768331/Sport/Kosarka/Najava-utakmice-Krka-Crvena-zvezda-Telekom.html

Sad kad sune 20 poena u prvoj četvrtini, i Radonja ga ostavi do kraja na klupi... :)

17. ма да добије 5мин и ја презадовољан.

18. Igraće ≈ 1:15 vremena.

19. зато сам и рекао

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.