КК Црвена звезда

1. па и играће само клинци без динара у џепу кад истекне уговор са фмп-ом

2. Ubijo si Troša :(

3. ako je decko vec toliki talenat onda mu je jos bolje da godinu dve rastura po tim juniorskim ligama a ne da dobija po 10 sekundi u proseku u prvom timu

nem nis protiv klinca ne pratim nesto te mlade al sumnjam da on sa svojih 16 dina moze nesto da se naigra u seniorskoj konkurenciji

nama treba kvalitet a ne da 5 godina cekamo na igraca. moze svake sezone da se napravi mesto za jednog dvojicu kao npr ove za tejica i rebica ali vise od toga je ludost. jedino ko sad protiv krke kad je radonja poveo te klince to podrzavam sprdnja u nebitnim mecevima

4. Interesantno, ali mislim da neće. Kad istekne ugovor sa FMP-om, sledi privatizacija. Naravno, Čović je tu prvi u redu, ali nije jedini (Premijerov brat npr.).

5. Je li zna neko kako je Aranitović završio u Zvezdi, znam, tj. mislim da je bio u Partizanu i da su obojica braće navijači Partizana?

6. al sumnjam da on sa svojih 16 dina moze nesto da se naigra u seniorskoj konkurenciji

Takva doktrina nam i uništava košarku...Sreća moja pa pamtim da je jedan Dražen Petrović bio najbolji igrač one lige (jače od tadašnjeg KEŠ) sa 16,17 godina, da su Rađa,Kukoč,Divac,Sale Đorđević,Sale Obradović, Danilović, Paspalj... bili ne prvotimci, nego nosioci igre, u vodećim timovima sa svojih 17,18 ili 19 godina.
    Ni oni sigurno ne bi postali to što su postali da su šansu u seniorskoj košarci dobili sa 21,22 godine...
    Aranitović je napunio 17 godina.

7. па и играће само клинци без динара у џепу кад истекне уговор са фмп-ом

Неће. Фузија остаје, неће Човић да напушта клуб, већ ће га приватизовати па ће власништво да пренесе на сина. Па кад се Филип Човић врати у Звезду, постаће први власник-кошаркаш. Лолололо

Улкер је био богат колико и Ефес, али није имао навијаче и није био магнет за публику. Кошарка до пре 15-20 година није била толико интересантна Турцима па су Бешктар, Фенербахче и Галатасарај били небиртни кубови у кошарци. Ефес је био изнад свих, за Турке је то било довољно, а ту су још били Улкер, Тофаш и Дарушафака. Остали за две класе испод.

Е онда се Улкер фузионисао са Фенербахчеом који је био у мало бољој ситуацији него звезда 2011. Спојили су клуб са парама и клуб са великим бројем навијача. Онда су и Галатасарај и Бешикташ почели више да улажу. ЕП 2001 у Турској је био одлична промоција турске кошарке и одале су они постали јаки и у клупској кошарци.

8. Ja kol'ko znam, on je došao iz Beobasketa u CZV. Nije bio u Paći, al opet ko zna bolje nek' kaže.

EDIT: Beovuk, Beobasket je Miškova agencija. lol

9. ma brate to je bilo pre par decenija nije vise isto vreme i ne igra se vise ista kosarka

eto ti npr hezonja koji je tek ove godine sa svojih 19 dobio nesto vecu minutazu. a bio je supertalenat sa 15-16 dina. misim da ne poredim sad nas i barsu al opet to je primer jednog ozbiljnog kluba. uopste nadji neki jak klub u evropi koji daje sansu klincariji

10. Pa mi nismo jak evropski klub. Da jesmo kupovali bismo igrače kvaliteta Rudija Fernandesa...Ovako treba valjda iskoristiti dobar rad svoje omladinske/juniorske škole.
    I šta znači ne igra se ista košarka. Tako se i za Mačvana pričalo da će ga pojesti seniori, pa se bez problema u svojoj 16. - 17. (ako mu nije lažirano godište) gurao i borio sa jednim Pekovićem.
    Ako treba da igra stranac koji je prosek, tipa Cirbes, više volim da igra Kaplanović nego on.
    Al' niko ne pita ništa ni tebe ni mene...srećom, ili ne ;-))))))))

11. Nešto veća ≈ 30 min. per game. Dobro ne baš 30, al se računa na njega itekako. I niko nije rekao da nisu pogrešili što ga nisu forsirali i prošle sezone i sl. Nebitno je godište, mora trener da oseti igrača kad je spreman, nisu svi isti jbg.

12. Ma ima primera koliko hoćeš...sa koliko je samo Šarić debitovao u EL za Zagreb? Tripković sa 16 za Paću...doduše Tepić (mada ga gotivim za razliku od Tripkovića) i on su negativni primeri.

13. Е, зато ми имамо предност што у домаћем првенству и против већине АБА лигаша можеш да даш млађим играчима и по 20 минута да играју па убациш Бобија, Калину, и остале најбоље играче, ако клинци почну превише да брљају. Ем сачуваш главне играче и одмараш их, ем што разиграваш клинце. Па ако су стварно таленти, кроз већу минутажу могу да се избрусе како треба. Е, сад што наши трнери не умеју правилно да ротирају играче, то је друга прича.

Јуче је Радоња комотно могао да гурне Ребића у другом полувремену уместо Вилијамса који маши последња два напада на крају треће четвртине. Тројка на силу са 7 и по метара и пре тога исфорсирани шут са полудистанце из угла терена. Не значи да би смо са Ребићем победили, али би бар видели како се понаша кад је потребно јурити резултат јер је досад улазио само кад је +20 за нас.

14. ne pricam ja o tome da ne treba da igraju nikako vec da ne mozemo da imamo 5 klinaca u prvom timu. max dvojicu na koje se iole racuna da nesto postanu

15. mada u ovakvim situacijama mogu komotno d a se ubace ti klinci u prvi tim za aba ligu a tejic da dobije vecu sansu u el

i nadam se da ce radonja da stisne muda i pusti klince i u neizvesnim nebitnim mecevima a ne da juri pobedu po svaku cenu i zamara bitne igrace kao sad protiv krke

16. Najgore je što mu je Luka bio jedina prava četvorka, a Kalina je bio bekap na 4, i čak je manje igrao na trojci gde bi nam bio mnogo korisniji, nego na četvorci. Tejića nije razigravao uopšte i kada je logično došlo do pada Lukine forme (kažem logično jer je na početku sezone igrao nestvarno dobro), on (Radonja) nema razigranog rezervnog igrača na toj poziciji, već igrača sa verovatno poljuljanim samopouzdanjem, i sa nedovoljno minuta.
    Jednostavno čovek nema muda da mladog igrača baci u vatru, o čemu smo hiljadu puta ovde pisali.

17. Osvajamo sve i izbacujemo paću iz Evrolige opet. Kejs klouzd.

18. Kako misliš opet pa niste nas vi dobili prošle sezone.A niste ni dobili učešće u EL na terenu hehe
    Za mlade igrače se slaže sa dogom evo najbolji primer je marinković u partizanu čovek će biti novi bogdan za par godina.Jedino se ne slažem za tripka da je negativni primer čovek bi bio igračina da ga nisu sjebale povrede.
    Ko da pravi igrače ako ne zvezda i partizan ranije je to bio hemofarm i fmp(dok se tako zvao hehe) ali hemofarm propade.Jednostavno naši aba ligaši moraju da ubace mlade igrače ako planiramo da i budućnosti pravimo rezultate.De će inače da nauče da igraju u agroživ ligi sigurno neće.
    EDIT mada je i samh u pravu dvoje maksimalno troje mladih treba maksimalno da se gura sve preko toga ne

19. Kolko ispizde grobari kad napišem "opet izbacimo iz EL" nikad ne omane lolo

Prave CZ i PAR sutra malo igrače, iskreno možda grešim, ali ne znam nekog da je sa 10 godina došao u ova dva tima i postao senior sa zapaženom karijerom.

20. Nemoj da si jakov:)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.