КК Црвена звезда

1. Čvorović je valjda kod nas, a Gudurić je kod Gurketa.

2. превише су ми сјебани живци да бих навијао за звезду на исти начин као ви

3. Šta ćemo tek sa mojim živcima...ja sam i Nešu Ilića gledao u Zvezdinom dresu...čak je i tutulu osvojio...lol Doduše u skraćenoj državi.
    Koliko me je živaca koštalo navijanje za onu generaciji večitih drugih iz osamdesetih.
    Dao je i Fegetlija u vremeplovu iz dva dela onu tekmu kada smo izbacili Cibonu sa sve Draženom u sred Zagreba...htelo je srce da mi iskoči onomad. Naravno posle smo izgubili finale od Paće.

4. jebem mu mater valjda mozemo i mi jednom da napravimo iznenadjenje. ionako igraci nemaju imperativ pobede naci mogu opusteno da odigraju. mislim na el ako ne dobijemo nijedan jak klub do kraja onda stvarno

5. Pao i nije toliko jak.

6. Naravno posle smo izgubili finale od Paće.

Тројком Грбовића у последњој секунди. Као и '84. кад смо изгубили од Цибоне финале у последњој секунди. Као да смо тада навукли неко проклетство. А баш нешто размишљам који је баксуз био Бобан Јанковић. Наш најбољи играч осамдесетих и почетком деведесетих, изгубило је 6-7 финала (првенство, Куп Југославије, Куп Кораћа). Оде 1992. из Звезде, Звезда освоји титулу следеће године, он се повреди и остане инвалид. Па као да је Бога камење бацао.

7. Тројком Грбовића у последњој секунди.

Srećom tu tekmu nisam gledao...vodili nas sa školom u pozorište to veče. Nešto smo pratili putem tranzistora, ali manje boli tako.
    Vlada Đurović je stvarno vrhunski trener...Uh, šta bi on sa ovom ekipom uradio! Jbg, kada se popičkao sa Čovićem.

8. Владе Ђуровић је био идеални наследник Пешића, али јбг, Човке има визију. Лололо

Иначе први кошаркашки дерби који сам гледао на ТВ-у је био онај кад смо 1991. са Драженом у тиму пукли од Партизана 108:79. Не знам шта је било те сезоне, сезону пре тога смо играли финале Купа и првенства, не знам зашто је Јанковић отишао у Војводину. Губили од свих редом, чак смо изгубили од Челика који је био последњи. Тек пред крај првенства смо везали 3-4 победе и избегли испадање. После смо лагано плеј-ауту опстали.

9. Karte za kup od četvrtka u 12 u prodaji, kontam da će da se rasprodaju za pola sata, pa ono, ko planira, neka zna. 2000 je komplet.

10. Nešto su menjali šomi. Je li to najnovjna inf?

11. Javio mi drug iz Niša koji je povezan sa ovima iz Kartela, valjda je tačna informacija.

12. Ево једна царска верзија приче о томе откуд Вилијамс код нас. Мило Ђукановић је замолио Човића да остави Радоњића на клупи, пошто је Мило наводно у емотивној вези са Радоњином сестром. :D И Човић рекао може, ако плати Маркусов уговор који износи 700-800 хиљада. То ми испричао друг који је у кошаркашким водама, кад мало размислим, можда је и истина хаха

13. Mislim da nismo u krizi rezultata nego u padu forme pojedinih igraca: luka, mwil, jaka. neki su standardni: branko, bobi. A forma je u usponu: jovicu(duze vreme do povrede), dangi(krace vreme pre povrede), cirbesu(ako zanemarimo ogranicenost) i djenki(ima jos dosta prosrora ali trgao se malo), tejic

Kalina je toliko dugo u formi da ne znam da li da ga svrstam u standardno dobre ili uspon forme :)

Kad smo prosli u top16 rekli smo sta urade-urade makar bili i zadnji samo da nas ne zapisavaju sa 30 razlike. Ja se toga drzim i dalje i EL gledam sa uzivanjem. Pratim kako se odmeravamo sa najjacima i to je to-tu je cilj ispunjen.

Sacekacu da vidim da li osvajamo aba ligu i to ce oceniti da li je ova sezona uspesna ili ne. Za sada jeste i to je to.

I jos nesto, kup cemo osvojiti sa pola gasa i taman posle kupa treba rasteretiti ekipu jakih treninga i dici formu za zavrsnicu i cao.

14. Изгледа да нам не играју ни Јовић ни Дангубић у Атини.

15. ZVEZDA JE PROPALA OD KAKO SAM JA NAPUSTIO TRIBINU

16. стецане ил ко већ има, дајте слику радоњине швеце

17. стеване дај своју слику јебо радоњину швецу

18. E, upratio sam ja nekog lika koji je zajednički prijatelj na fejsu sa ovih par vukajlijaša koji su meni prijatelji tamo. Pretpostavio sam da je to Stevan. Neću navodnog njega fotku postaviti, nego nekog koji liči na navodnog njega.
    Dakle,
    STEVAN
    http://www.dodaj.rs/f/11/Tm/ozNMT12/109876661020360700280072.jpg
    PROPO

19. Ovo je musasi brate hahahaha

20. Haha, jbt, sad mi pade na pamet, on je postavljao svoje fotke ovdje, liči.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.