Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
серем им уста
Ako.
Vilijamse pusi kurcinu, pogodi jednom trojku u neizvesnoj zavrsnici sve ti jebem u picku!!!
У пичку материну боље да смо пукли 50 разлике него овако. Шоми-тужан је.
Koliko se ja razumem i sudije nas malo prcale. I Radonja.
Proklet smo klub jbg
ja ne znam koji ih kurac gledam svake nedelje, ne znam ni zasto uopste navijam za ove invalide. Toliko je ulozeno da se klub od fenjerasa dovede do stalnog ucesnika evrolige, medjutim ocigledno su dovedeni pogresni igraci.
napisao sam post na +5
jednostavno imali smo priliku da dobijemo mec protiv panate u sred atine posle 26 6 u prvoj cetvrtini. to mogu samo veliki timovi mi to nismo
i mozemo sad da pisemo svaka cast nije losa reza treba se vratiti posle 20 razlike i tako dalje ali jbg izgubili smo i kod nas se uvek pojavljuje to ALI i posle toga ide poraz
da dodam i za radonju da je opet pokazao da je totalni nub na PSIHICKOM planu o motivaciji da ne pricamo i tome koliko se gubi tokom utakmice
Ајде тројку него болид и зицере маши.
Kud ne izgubismo ko ljudi 30 razlike a ne ovako. Đenka je baš fino srao po detelini ali jebiga. Dobićemo ih u Atini sledeći put, kad bude mnogo bitnije.
боли ме курац шта си написао на +5
глупе пичкурине
никад ништа неће узети, и не треба
Svaka čast Radonji na vođenju utakmice, pročitali smo ih, sjebali smo ih, ali ne može se protiv sudija, ono što su radili Bobiju u 4/4 je jedna od najvećih sramota u istoriji košarke. Svaka čast na igri, sa skraćenom rotacijom odigrali odlično. BRAVO ZVEZDO!
а јебига
i jos jednom gubimo neizvesnu zavrsnicu jebeno
nije to prokletstvo nije to nesreca to je radonjino nezananje ovi igraci mogu da dobiju pao al on je nesposoban da nacrta krstenu akciju. i ajde jednom da zajebe vec 100 puta zavrsavamo tako meceve nekim totalno debilnim potezima u napadu
igraci isto pokazai bezmudost u prvoj cetvrtini kao da igraju protiv bogova jbt onako gubiti lopte naci u vodjenju i pri dodavanju najblizem igracu haos o sutu za tri da ne pricam ono protiv zalgirisa su promasivali cisto a ovde su sutali totalno nerezonski. mada bolje i tako da smo zavrsili mec pri +5 pa da kazemo djenka il will promasili mamu im jebem ovako izgubili na isecene lopte lol
napiso na +5 ja sam bog predvidjenja znaci mos da se jebes ladno
Хахаха фанатични не лупај мајке ти. Чуј, највећа срамота у историји кошарке лол.
Кључни тренутак промашени зицер Вилијамса на +5. Након тога Дијамантидис рокне тројку и ћао поз.
И она тројка Фоциса јеботе.
S.R.A.M.O.T.A suđenje