КК Црвена звезда

1. Koliko očajna utakmica jbt

2. блажичу се захвалити и истерати га из хале

хахах убио га делаш усташа

3. ZVEZDA CRVENA NAPRED POBEDITI CES IH SVE DOK SMO UZ TEBE

4. Teška srca kažem ali Debeljko je u pravu hahaha

5. POSEBAN POZDRAV ZA OLANIKA

6. БРАВО ЦРВЕНА ЗВЕЗДО, БИТНО ДА СИ ПОБЕДИЛА ИАКО СИ ЛОШЕ ИГРАЛА, ТО ЈЕ ОДЛИКА ШАМПИОНА. ТРИ ПУТ УРА ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ !

ХЕП ХЕП ХУРЕЕЕЕЈ
    ХЕП ХЕП ХУРЕЕЕЕЈ
    ХЕП ХЕП ХУРЕЕЕЕЈ

7. OGROMAN ZA BOXA POZDRAV

8. NAPRED NASA CRVENA ZVEZDO,U POBEDU NOVU NAMA IDES TI I SVAKOGA CES POBEDITI URAAA

9. Сад смо јебали трве усташе, а у следећем колу јебемо латентне усташе

РАДОЊИЋ ДЕЈО :клапклап клап клап клап:

10. ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ОЛАНИКУ ВОЂИ КОЛОВОЂИ

11. obican pozdrav za slepog

12. Усрали смо се, јбг

13. Puko sam pare mamu im jebem limenu

14. Усташко суђење, ту нема пуно приче, у СРЕД Београда онакво курчење знамо како би прошло на неким другим адресама. Што се игре тиче, наставља се топло-хладно, само ми није јасан Радоња брат са убацивањем Ребића 0:46. Дај му јеботе 3-4 минута, видело се да добијамо ове слепце пред крај. Разумљиво потенцирање Јаке који је у тоталном паду форме, и то подржавам. Митровић се изгледа враћа, а и Ђенка је све бољи и бољи.

Калина да научи да води лопту, и не знам откуд константна нервоза у последњих пар мечева, нема никакве потребе за тим.

15. Усташко суђење, ту нема пуно приче, у СРЕД Београда онакво курчење знамо како би прошло на неким другим адресама.

Али је Човић позвао Лисца, а Лисац делегата, делегат је опоменуо судије и све је дошло на своје. Лололо

16. Ћоки објаснио гробарима неке ствари у Новостима. ЈЕБИ ЋОКИ ГЛУПЕ ГРОБАРЕ

17. Тако је, ЈЕБИ ЋОКИ(ЛЕГЕНДО) ГЛУПЕ ГРОБАРЕ!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.