Zovem Mila, molim Vucica, pretim privatnicima, ucenjujem banke. 8 miliona evra budzet, za koji moj. Izgleda da je FMP od Zvezde pored imena dobio i gubitnicki mentalitet.
Vucicupederu vidi ovako: jebem ti sve najmilije da ti jebem. Kurca mi se napasi magare mutavo dosadan si nerealno a ne da nisi zanimljiv nego su ti fore na nivou sergeja trifunovica na lsd-u, mrs u picku lepu materinu i ti onaj debil sto te sklepo tako kako te je sklepo i ona droplja sto te okotila a nije sigurna cija joj je rumunska sperma oplodila bajatu jajnu celiju.
Jos samo da ti kazem da uopste se nisam uzrujal nego ti onako mirno jebem mamu nije da sam kao nervozan jer ti trolujes jako nego ono samo smaras pa mi kao pusi kurac. Pozz druze
Ma jebem ti sranje unistili smo ih u skokovima ali ne mozemo vola u dupe da pogodimo
Jovic je bar dve mogao da raspali ne znam sto nije pogotovo sto ima bolji sut od dve trecine ekipe
Blazicu jebem majku slovenacku za 4 izgubljene lopte u prvih 5 min utakmice
O kalininim pasovima bobiju na visinu od 4,72 metra ne bih pricao
Ako neko ne poludi u trecoj nabice nas stoka 30 razlike jer nisu dali jos ni jednu trojku
Јеси то ти, Небојша?
Sta pricas bre
Питам овог једнопроцентног генијалца.
Aha ok
Vratismo se dobro je
Istukao bih blazica
Nevera!Bobi zakuco a da se ovaj nije prodero ko nenormalan lolo
пољубио бих бобија и загрлио тејића
Real igra sa otprilike 8 % snage. Publika izneverovala protivnika, veze nemaju sa kim igraju.
smaraš
Kolko radonja drka kurac sto tejic nema vecu minutazu
Polomio bi nogu Rudiju pizdurini.
I Kerolu isto.
JEBE IH LUDI CIRBES
http://images2.kurir.rs/slika-900x608/nebojsa-covic-1350393803-219760.jpg
Zovem Mila, molim Vucica, pretim privatnicima, ucenjujem banke. 8 miliona evra budzet, za koji moj. Izgleda da je FMP od Zvezde pored imena dobio i gubitnicki mentalitet.
ау каква је глава овај Серхио, хаос
mrzim ove neizvesne zavrsnice
Vucicupederu vidi ovako: jebem ti sve najmilije da ti jebem. Kurca mi se napasi magare mutavo dosadan si nerealno a ne da nisi zanimljiv nego su ti fore na nivou sergeja trifunovica na lsd-u, mrs u picku lepu materinu i ti onaj debil sto te sklepo tako kako te je sklepo i ona droplja sto te okotila a nije sigurna cija joj je rumunska sperma oplodila bajatu jajnu celiju.
Jos samo da ti kazem da uopste se nisam uzrujal nego ti onako mirno jebem mamu nije da sam kao nervozan jer ti trolujes jako nego ono samo smaras pa mi kao pusi kurac. Pozz druze