КК Црвена звезда

1. Simon igra dobru sezonu u Francuskoj, jedno vrijeme je svaku utakmicu imao dabl dabl. Kontam da Sale voli taj tip igraca koji shvata da je 3. izbor na bekovskoj poziciji i da je njegovo nekoliko minuta. Ako u tih par minuta uradi sta, dobro i jeste, ako ne, to se i ne osjeti toliko. Takav igrac zna i sa klupe da raspali atmosferu, kao na proslom prvenstu. Problem je ako podju 3 super igraca na istoj poziciji i svako misli da je najbolji, hoce vise minuta, pa zavist ako ne igra sto odmah sjebe pozitivnu atmosferu u timu.

Sto se mene tice, plej troju ne mijenjati. Jovic sve bolji i bolji, Markovic dobar za defanzivu samo trojke da ne suta, Teo mag kosarke. Mozda ako neko od njih ne bude mogao dati prednost Miljenovicu zbog dobrih partija u Megi.

2. To je bilo odma na početku sezone zaboravili smo, vi sad pred kraj kupujete ajfone

3. Svaki put kad u "repku" stavite Jovica a izostavite Milosava jedna mala maca dobije rak.

PRESTANITE DA UBIJATE MALE MACE!

4. Svaki put kad stavite Jovic i kosarka zajedno...

5. Мора Јовић да се зове. Ко да шутира тројке преко пола кад се Кецман пензионисао?

6. Jebote bog kako se provaljujete ovde.

7. HOĆEMO LI KARATI SEPARATISTE LJUTO VEČERAS?

8. https://www.youtube.com/watch?v=j117niQ5oEw&feature=youtu.be

Хехехе вига Јовкара мађија што рекламира штанглице. И како после да га не зове Сале.

9. VEČERAS IGRAMO PROTIV ŠPANSKOG KOSOVA

10. Joj krv ti jebem, što mi krivo što ne mogu da gledam uživo jebanje španskih cigana, baš imam osećaj da ćemo im močati usta... :-/

11. Ja i ti gledamo i prenosimo ovde.

12. Ma jok, ja kad ne gledam uživo trudim se da nikako ne saznam rezultat i onda kad budem kotkuće pustim tekmu ispočetka i podjednako se ložim ko kad gledam lajv llöll

13. Već je spremljena virtuelna zastava DELIJE VUKAJLIJA, biće i pirotehnike!

14. Дајте неки крштен линк. Ови наши сви штекају, а Шпанце не могу гледати без да се додатно нервирам.

15. дајте стриминг смрадови

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.